úterý 29. května 2018

Dakon dor n automat

Find The Perfect Mats For Your Car Using Our On-line Reg Checker Tool! Free Shipping Available. Ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. U tohoto výrobku bylo použito kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Dakon Dor N Automat.


Unsubscribe from EDDIE 666? Jedná se o první výrobek, u kterého bylo použito zcela nové kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Přečtěte si návod k instalaci a údržbě. Ovládání je jednoduché.


Použité symboly Výstražné pokyny Signální slova ve výstražných pokynech označují druh a závažnost následků, které mohou nastat, nebude-li postupováno podle opatření k odvrácení nebezpečí. Používání jiných paliv je zakázáno. Přísun paliva a spalovací proces jsou řízeny regulací na základě teploty kotle a teploty spalin.


Doporučujeme Podle názvu Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Kotel je k dispozici o výkonu 8-kW. Například nerezová vložka a podávací šnek paliva, opláštění kotlového tělesa a dvířek, elektroinstalace včetně skříňky regulace s. Ide o prvý výrobok, u ktorého bolo použité úplne nové kotlové teleso prvotriednej kvality a bezpečnosti. Nový ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet.


Hodnocení produktu: (). Jedná se o jeden z výrobků, u kterých bylo použito zcela nové kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Jde o první produkt, který použil zcela nové kotlové těleso.


Dakon dor n automat

Toto těleso bude postupně použito v celé řadě nových ocelových kotlů, což nám opět zajistí vysokou sériovost výroby a zákazníkovi přinese prvotřídní kvalitu. SN EN 303-- platí pro hnědé uhlí (ořech 2) a dřevěné pelety. DOR N Automat – Pelety. Pro černé uhlí platí emisní třída 3. Odporúčame Podľa názvu Od najlacnejšieho Od najdrahšieho. Spočítejte si cenu topení s peletami.


Kolik mě stojí vytápění za rok? O regulaci kotle se stará inteligetní řídící jednotka Tech, využívající teplotu spalin a přednastavený algoritmus PI snižující spotřebu paliva a nižší emise při spalování. FBAutomat je určen pro spalování hnědého uhlí, černého uhlí nebo dřevěných peletek. You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.


Ani já Vaší kritice nerozumím. Nevím, co kritizovat - že vše řádně funguje? Dobře si pamatuji, když. Jedná se o peletový kotel, u kterého bylo použito kotlové těleso prvotřídní kvality a bezpečnosti. Tomuto nastavení moc nehovím, mám jinou ŘJ.


Vyrábí se ve třech jmenovitých výkonech – 1 a kW. Dle těchto čísel je zřejmé, že je velmi vhodný i pro domy s nízkými tepelnými ztrátami. Nyní bádám co s nastavením kotle. Dům je přízemní cca 150Mstarý dům,Plastová okna a dveře,částečně zateplěná fasáda a nyní zatepluji stropy 20cm vatou. Došlo k masivnímu zanesení retorty struskou a upálení špičky šnekového podavače.


Dakon dor n automat

To vedlo k častému zasekávání podavače paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky