pondělí 28. května 2018

Docházkový systém cena

Online docházkový systém. Speciálně pro českou legislativu jsme vyvinuli docházkový systém online, který můžete jednoduše spravovat přímo z Vašeho prohlížeče. Cena balíčku s docházkou se odvíjí od počtu zaměstnanců, zdarma vždy získáte neomezený počet přístupů, softwarovou čtečku, aktualizace i technickou podporu. Hodnocení produktu:.


Docházkový systém cena

Součástí balení je základní software TimeMoto PC. Modularita docházkového a přístupového systému umožňuje jeho nasazení jak v malých firmách, kde je hlavním požadavkem evidence docházky, tak ve společnostech, kde je požadován kompletní docházkový a přístupový systém. Biometrický docházkový systém ETEND je ideální pro kontrolu vašich zaměstnanců. Elektronický docházkový systém je zcela univerzální a vhodný pro střední a velké organizace jakéhokoliv typu. Tento docházkový systém patří mezi nejvýhodnější profesionální řešení na našem trhu.


Pokud je součástí informačního systému, výrazně zjednodušuje a zefektivňuje práci zejména mzdovým účetním. Také vedoucí pracovníci snadno získávají přehled o přítomnosti či nepřítomnosti. Kromě snímače otisků prstů jsou naše terminály vybavené také dvojicí kamer s IR přísvitem pro rozpoznání tváře.


Unikátní řešení virtuálních terminálů řeší problém homeoffice, malých firemních poboček. Sestavte si vlastní systém dle Vašich požadavků. Použijte Konfigurátor pro sestavení docházkového systému nebo přejděte na e-shop pro snadný nákup kompletního sortimentu. Po obnovení internetu se data automaticky odešlou.


Systém pracuje v offline režimu. V offline režimu nelze využívat web, tablet nebo mobilní aplikaci. Balení Rychlý náhled RFID Wiegand čtečka pro.


Docházkový systém cena

Myslíte si, že docházkové systémy TimeBOX nejsou pro Vás vhodné? Podívejte se na docházkové hodiny QR-39 které sčítají docházku na kartě. Docházkový systém ZEUS. Třeba budou tyto hodiny pro Vás vhodnější než elektronický docházkový systém. Dostupný biometrický a RFID docházkový terminál vhodný pro lehčí provozy cca do zaměstnanců, případně pro provoz upřednostňující RFID karty.


Pro náročnější provozy, zejména manuálně pracující zaměstnance, doporučujeme terminály AX. SOFTWARE ONLINE ( DOCHÁZKOVÝ SYSTÉM ) Technická podpora zdarma! Tabletovou a mobilní aplikaci pouze stáhnete do svého tabletu nebo chytrého telefonu a aktivujete. Na počítači není nutné nic instalovat, pouze se přes webovou adresu přihlásíte do aplikace.


Potřebujete poradit s výběrem správného výrobku? Ceník docházkového systému iTA - zvýhodněné balíčky na míru. Tarif zahrnuje jak všechny stávající funkcionality, tak všechna rozšíření vytvořená v budoucnu. Naše společnost se věnuje komplexním návrhekamerových systémů, EZS, docházkových a přístupových systémů. D2nevyžaduje žádnou instalaci.


Stačí dát na stůl a je to! Výhodou oproti D1je možnost montáže na zeď nebo na stů. Základní modul zvládne kontrolu 1zaměstnanců.


Docházkový systém cena

Dá se to kontrolovat i přes mobilní telefon nebo přes webové stránky. Zahrnuje to i plán služeb, a to vše v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky