úterý 29. května 2018

Prodám plynový sporák

Nabídněte proto cenu, prosím ale rozumnou. Osobní odběr po telefonické. Prodám plynový sporák Mora. Původně měl být využity na chatu , ale nakonec jsme nepoužili a zůstal nám ve sklepě. Můžete si ho vyzvednout v centru Brna u Zvonařky.


Prodám plynový sporák

Vše kompletní včetně hořáků. V případě zájmu mohu přivézt po Brně. Lokalita Dubá-Kluk (okres Česká Lípa). Horní lisovaná deska pro snadnou údržbu.


Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans. Nyní zbytečný kus nábytku, nově bude pouze elektro. Při rychlém jednání možná dohoda nebo sleva. Trouba má několik funkcí a opravdu skvěle peče. Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční.


Prodám plynový sporák

MORA 21 hořáky a trouba, zachovalý v dobrém stavu, provoz zemní plyn popř. Vhodný někam na chatu, chalupu apod. Dostupné (ceny s DPH): - Kapacita 1L - € - Kapacita L - € - Kapacita 1L – 2€ - Kapacita 1L - 3€ Pokud máte zájem o podrobnosti,. Plynový s elektrickou troubou. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.


Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Kúpim na plynový sporák Mora 2- propan - butan ks prešľahávacie trubice,. Darujem za odvoz zachovaly plynovy sporak kombinovany s rurou na plyn. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Porovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar , srovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar na portálu HLEDEJCENY.


Tato položka byla publikována na 2. Celo plynový sporák značky Mora. Prosklená dvířka od trouby. Zde naleznete inzeráty s tématikou sporáky.


Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky sporáky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky sporáky na Vámi zvolené téma inzerce. Plotýnky i trouba jsou perfektně vyčistěny, TOP stav. Ke sporáku je i praktické, zakrývací víko. V troubě jednoduchý teploměr, rošt. Chcete kompaktní a úsporný sporák s velkým objemem trouby?


Prodám plynový sporák

Pak sáhněte po plynovém sporáku české značky Mora. Proto nízká cena - sporák je vhodný na chatu, na zabijačku nebo k ohřívání nebo vaření v terénu. Profesionální nerezový plynový sporák s litinovým tálem do gastronomických provozů.


Možná i doprava a připojení dle vzdálenosti. Sporák má piezoelektrického zapalování plynu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky