pondělí 14. května 2018

Čertův dráp bylina

Harpagofyt, Ďáblův dráp , Čertův spár. Když si tenhle jihoafrický sukulent vybíral jméno, chtěl zřejmě odstrašit každého, kdo by po něm zatoužil. Prášek z jeho kořenů totiž pomáhá při horečkách, bolestech kloubů a problematickém trávení.


Kde se tedy vzalo to nelichotivé jméno? Podle výzkumů čertův dráp skutečně pomáhá lidem s problémy pohybového ústrojí, přesto není vhodné překračovat dobu užívání ani doporučené denní množství. To činí přibližně 3g denně po dobu asi tří měsíců. Není však vhodný pro těhotné a kojící ženy a při kombinaci s léky se raději poraďte s. Jeho hořká chuť může pomáhat při nechutenství a zažívacích potížích.


Dnes není výjimkou ani jeho použití při zažívacích potížích či zánětu šlach. Lidové názvy: harpagofyt ležatý, africký čertův dráp , dnavá bylina. HARPAGO ( ČERTŮV DRÁP ) kořen sypaný bylinný čaj Jedinečná bylinka na léčbu dny a revmatických bolestí kloubů.


Rostlina se kvůli tvaru svých plodů často nazývá čertův dráp. Centrum bylin HARPAGO ČERTŮV DRÁP KOŘEN g léčivá bylina a čaj. Velký podíl hořkých látek - podpora sekrece trávicích šťáv pro lepší trávení.


Zázvor, zázvorový čaj , asijská kuchyně, chřipka, nachlazení. HARPAGO Čertův dráp - masážní bylinný gel 250ml na slevolekarna. Doplňky stravy, výživa, čaje.


Tyto také obsahují nejvíce léčivých látek. Masáž gelem povzbuzuje krevní tok, zrychluje metabolismus a cirkulaci lymfy. Vyživuje klouby a zmírňuje.


Herpagofyt ležatý), který se jmenuje podle nápadného vzhledu svých plodů, původně pochází ze savany Jihoafrické republiky. Jeho uklidňující síla se ukrývá v kořenech, které dorůstají do délky až dva metry. EVIL´S CLAW – ČERTŮV DRÁP - HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS - HARPAGOPHYTI RADIX (KOŘEN HARPAGOFYTU) Účinná bylina pro koně a psy, při bolestivých stavech pohybového aparátu svalů, kloubů, vaziva a vazivových úponů při degenerativním onemocnění pohybového aparátu zejména u starších jedinců, poúrazová a pooperační péče s výrazným analgetickým a antiflogistickým. Stiefel Čertův dráp , byliny pro zdravý pohybový aparát. Nejčastěji bývá s velkým úspěchem nasazován při artrózách, potížích s klouby a zánětech šlach.


Působí pozitivně při problémech s klouby, šlachami a chrupavkami způsobenými výživou a má stimulující vliv na látkovou výměnu v organismu. Kromě účinku na pohybový aparát, má stimulující vliv na látkovou výměnu v organismu. Má tišící, protizánětlivé , antiseptické a anestetické účinky.


Povzbuzuje krevní tok, zrychluje metabolismus a cirkulaci lymfy. Vilcacora roste v Amazonii a používá se pro účely alternativní medicíny na řadu onemocnění. Kočičí dráp má adaptogenní i protirakovinné účinky. Mocná bylina určená zejména na bolesti svalů, kloubů, vaziva a vazivových úponů.


Čertův dráp bylina

Zamezuje ukládání škodlivých látek v kloubních pouzdrech a chrupavkách. Pomáhá při bolestech kloubů a vazů i ve vyšším věku a zlepšuje celkovou pohyblivost. Přináší úlevu i lidem s chronickými bolestmi při degenerativním.


Devil’s Relief- čertův dráp tekutý je kombinací bylinných výtažků, tinktur a byliny čertův dráp – rostliny pocházející z Afriky. Bylina byla prohlášena za svatou rostlinu, neboť se věřilo, že v ní obývají pozitivní síly. Neapoli bylo potvrzeno, že bylina význačně aktivuje imunitní systém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky