pátek 21. prosince 2018

Topné infrapanely

Topinfra, e-shop s topnými infrapanely. Klasické i luxusní skleněné infrapanely. Infra zrcadla a topné obrazy.


Topné infrapanely

Topné infrapanely ohřejí okolní stěny a předměty o několik stupňů °C a po vypnutí termostatem vrací tepelnou energii zpět. Tím dojde k výrazným úsporám oproti konvenčním systémům. Topíte zdravě a ekonomicky! Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo.


Topné fólie mají nízký výkon na plošný metr, čímž se při instalaci dosáhne ideálního rozložení výkonu do velké plochy. Výhoda takového systému je v tom, že nikde necítíte žádné topné médium se silným tepelným výkonem v jednom místě, ale naopak příjemné teplo o stejné teplotě je rozprostřeno po celé místnosti. Luxusní skleněné topné panely jsou energeticky úsporné a efektivní topení do každé domácnosti nebo kanceláře. INFRAPANELY STROPNÍ, KAZETOVÉ DO SDK (sádrokartonu) Systém Sunny House prošel v České republice dlouholetým vývojem a zkouškami, proto můžeme garantovat původ koncepce složení infračervených panelů a tak prohlásit, že naše typová řada KORUND se pyšní přívlastkem český tedy český výrobek. Kam topné obrazy nepatří?


Prostory, kam topné obrazy přijdou, by měly mít co nejméně překážek. Rovnako ako slnko aj naše infrapanely vydávajú sálavé teplo, ktoré prechádza vzduchom, bez toho aby ho zahrievali. Podstatnou roli zde hraje stavební materiál. Tieto lúče dopadajú na pevné predmety (steny, podlaha, nábytok) aj osoby, ktoré sú rovnomerne zahriate a následne ohrievajú samotný vzduch.


Sunnyhouse e-shop - topné obrazy, infrapanely , infra topení. Naše firma funguje na 1 bez jakéhokoliv omezení. Díky preciznosti při výrobě a důrazu kladenému na kvalitu a funkčnost, se TopnýObraz. CZ řadí mezi přední výrobce infrapanelů v České republice. Tyto topné panely dodáváme v 5-ti barevných variantách - jedná se o imitaci přírodního kamene, může docházet k odchylkách v barvě a struktuře materiálu.


Ve spojení s jednoduchým nebo dvojitým madlem (není součástí balení) jsou tyto infrapanely vhodné zejména do koupelen. Sálavé topné panely ECOSUN Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. Toto řešení nevyžadujé žádnou údržbu a spolu s našimi vysoce účinnými infrapanely můžete zcela nahradit tradiční zdroje vytápění, a ušetřit si tak zbytečné starosti i náklady s topením.


Certifikované infra panely nejvyšší kvality s patentovaným karbonovým vláknem. Nejširší sortiment na trhu. Návrh a zaměření zdarma, realizace na klíč. Sálavé infrapanely se zakázkovým moderním designem ladí s Vaším interiérem.


Topné infrapanely

Plastové infrapanely Ecosun E Topné panely s povrchem práškového plastu, hliníkový rámeček, umístění stěna i strop. Skleněné infrapanely GR Skleněné topné panely ze silného skla tl. Snadná instalace Úspora energie Technické řešení Každé balení panelu XenyllaItalia obsahuje vše,co k instalaci potřebujete,a tak vám potrvá okolo minut! Nabízíme kompletní sortiment elektrického vytápění – topné rohože, topné kabely, topné folie, sálavé panely, přímotopné konvektory, regulaci bytovou i průmyslovou.


Velkoplošné topné systémy ECOFLOOR a ECOFILM lze použít v případě, že rekonstrukce zasáhne podlahové krytiny, případně sádrokartonový podhled. Stropní a nástěnné infrapanely jsou díky jednoduché instalaci vhodné i pro částečné rekonstrukce. Záruka let je u nás samozřejmostí!


Topné infrapanely

Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma. Od dovozce pro ČR a SR. Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici.


Bílé infrapanely v provedeních ELEGANT NATURE se krom designu zadní části infrapanelu (která není vidět jelikož jsou infrapanely zavěšeny na zdi či stropě) nijak neliší od infrapanelů v provedení ELEGANT DELUXE (kovová záda). Sololaková záda mají naprosto stejnou funkci jako záda kovová. Panely Teploceramic mají až krát nižší spotřebu než běžné olejové ohřívače a přímotopy.


Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Pošlete fotky domu s českými infrapanely , pak stejné s rakouskými, pošlete záznamy z měření, faktury elekřiny za jednotlivé roky používání - abyjste mohl hovořit o porovnání a nákladech, musíte porovnávat minimálně dvě topné sezony - na tzb je možné dohledat počty topných dnů za jednotlivé roky a aproximovat výsledky do přesných čísel i když nejsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky