úterý 18. prosince 2018

Pístové kompresory

Pístové a šroubové kompresory pro výrobu stlačeného vzduchu. Volba v olejovém, bezolejovém nebo odhlučněném provedení. Vzduchový kompresor s klasickým horizontálním vzdušníkem jsou základní typovou řadou nabídky vzduchových kompresorů každé značky kdy základní variantou jsou pístové kompresory.


Porovnávali jsme olejové i bezolejové pístové kompresory , a zmínili jsme i šroubové. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat kompresor.

Pro stláčení využívá posuvného principu pístu v uzavřeném válci. Pístové kompresory jsou nejstarším a nejběžnějším typem kompresoru v průmyslu. Jsou k dispozici v různých konfiguracích, včetně jednostupňových, dvoustupňových,třístupňových a čtyřstupňových, olejově mazaných, nebo bezolejových. Na všechny kompresory z naší nabídky poskytujeme záruční i pozáruční servis.


Nabízíme pístové kompresory renomovaných značek Fini, Orlík, Ekom, Gentilin. Kompresory Atmos s garancí nejvýhodnější ceny! Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat.


Specializovaná firma na prodej a servis komresorů s mnohaletými zkušenostmi.

PÍSTOVÉ KOMPRESORY - ŘADA PERFECT. Klíčové slovo charakterizující špičkový kompresor je spolehlivost. Výrobu stlačeného vzduchu zajišťuje pomaloběžný, robustní, litinový, průmyslový agregát. Veškerá potrubí, chladiče a fitinky.


Firma RYTINA KOMPRESORY s ohledem na mnohaleté zkušenosti z montáží šroubových kompresorů a posléze i pístových kompresorů nabízí svým zákazníkům kompletní řešení otázek v oblasti využití stlačeného vzduchu. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a řemeslnému zpracování se tyto kompresory vyznačují dlouhou životností, vysokou provozní spolehlivostí a nízkými nároky na údržbu. Jak to funguje naše nabídka dorovnání ceny? V případě, že někde jinde na webu najdete výhodnější cenu za stejný produkt (stejný typ, výkon a parametry), nabídneme dorovnání na tu samou cenu a přidáme ještě malý dárek!


Ke stlačování vzduchu dochází změnou přímočarého vratného pohybu pístu ve válci. Vrcholem celé nabízené řady je PRIME, jež se svými parametry, v některých případech kontinuálním pracovním cyklem, bezhlučným provozem s motory do kW řadí mezi nejlepší bezolejové pístové kompresory na světě. Výběr dentálního kompresoru je rozhodujícím pro správný chod ordinace či laboratoře. Již mnoho let je, v rámci domovského švédského koncertnu Atlas Copco, specialistou na výrobu profesionálním průmyslových pístových,vysokotlakých, bezojeových,spirálovových a zejména šroubových kompresorů. Na výběr je od hobby kompresorů pro občasné využívání až po průmyslovou řadu, která lze využít i ve velmi náročných provozech.


Přiváděny plyn (např. vzduch) je stlačován ve válce za spojení tyče a pístů, poté je z něj odstraněna vlhkost v chladící sušičce a nakonec je uskladněn v nádobě na stlačený vzduch. Naše bezmazné pístové kompresory řady P jsou zkonstruované pro nepřetržitý spolehlivý a bezpečný provoz s nízkými náklady a jsou nakonfigurovány se nebo kompresními stupni v kompaktním provedení. Bezolejové kompresory LUMAG využijete všude tam, kde není žádoucí únik oleje do vzdušníku a dále do spotřebiče vzduchu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Profesionální kompresor Orlík EK pro průmyslové použití. Pojízdné i stacionární provedení.


Doba provozu pístového kompresoru za hodinu může být maximálně v přerušovaném režimu (nikoliv nonstop). Naším hlavním regionem je Jižní a Střední Morava. T-servis, kompresory s. Technika stlačeného vzduchu Chrudim.


Poskytujeme záruční i pozáruční servis na technologie všech zastoupených výrobců. Dokážeme servisovat kompresory a příslušenství i ostatních světových značek. Standardem jsou vysoká kvalita a rychlá reakce s cílem plně uspokojit zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky