pátek 28. prosince 2018

Gamat 471 návod

Popis modelu Gamat 471. Karma Gamat 4– slovenský návod , manual. Plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou.


Tento návod je platný pouze v případě, že kód země uvedený na plynovém. VAFKY 4E návod VAFKY 7kW,. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče.


Hľadanie: gamat 4v našej databáze zadarmo. Kliknite pre prechod na zobrazenie gamat 4výsledku hľadania. OBSLUHA Ohrievač je vybavený plynoventilovou kombináciou talianskej firmy SIT s indikáciou alebo bez indikácie horenia 1. Zapnutie Otvorte hlavný kohútik.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Průtokové ohřívače vody. Komínové provedení „B“: modely POVa 14BK. Topidla GAMAT s odtahem spalin přes zeď.


Provedení s vlastním potrubím přes zeď „C“: model POV11BW. Návod plynový kotel Mora 670. Plynové topidlo Vafky 4má rozměrově identický systém odkouření jako starší modely topidel Gamat 4a může být použito jako náhradní spotřebič bez výměny systému odkouření, pokud je původní systém vtechnicky způsobilém stavu. Konvek ční kamna na zemní plyn a propan-butan jsou určena p ředevším k vytáp ění obytných, ale i administrativních budov. Odtah spalin je řešen dvěma trubkami nad sebou.


Smaltovaná komora, nerezový hořák, teplotní termostat, piezoelektrické zapalování. Plynové ohřívací gamatky Karma jsou použitelné na vytápění bytů, domů, různých kancelářskych prostorů. Největší výhodou je jednoduchá instalace a absence vytápěcího rozvodu nebo komínu. Plynové ohrievacie gamatky Karma sú použiteľné ne vykurovanie bytov, domov, rôznych kancelárskych priestorov. Najväčšou výhodou je jednoduchá inštalácia a absencia vykurovacieho rozvodu, alebo komína.


Vhodná náhrada za GAMAT 461. W s odťahom spalín cez stenu sú vybavené mechanickou reguláciou teploty - termostatom a piezozapaľovačom, ktorým sa zapaľuje večný plamienok. Kachle odolávajú teplotám pod bodom mrazu a nevyžadujú pripojenie k elektrickej energii. Odťah riešený systémom rúry nad sebou. Kamna odolávají teplotám pod bodem mrazu a nevyžadují připojení k elektrické energii.


Gamat 471 návod

Mám návod aj na gamat 4- starú aj novú verziu, ale ten Vám asi moc nedá. Včera jsem je klasicky vypnula a dnes, když jsem je chtěla zapnout,. Gamat 4a teď se mi nějak nedaří je uvést do provozu. Kabel piezozapalovače 450mm.


Vyhľadávanie - Slovenský a Český. Stiahnuť návod zadarmo Mikrovlnka WHIRLPOOL AMW 461. KARMA GAMAT 4, Plynové topidlo GAMAT 4(náhrada za GAMAT 461) - mechanicky ovládané topidlo s výkonem kW.


Gamat 471 návod

Ideální do prostorů o objemu do 90m3. Výhodou topidel GAMAT je identické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky