pátek 14. prosince 2018

Kotel plynový kondenzační

Hlavně pak tedy v případě, kdy je zvolený moderní kondenzační plynový kotel , který patří ke standardu dnešní produkce. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla. Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Jak plynový kondenzační kotel vlastně funguje? Začíná to u ochlazené vytápěcí vody, která se vrací z vytápěcího systému. Při vstupu do kotle se tato voda opět předehřívá.


Teplo jí předávají spaliny, které se naopak zákonitě ochlazují. Dokud má vratná voda teplotu přibližně do °C, pracuje kotel v. Topení plynem s sebou však přináší také řadu bezpečnostních rizik, a to zejména v případě, kdy má náš kotel už něco za sebou. Kaskádových kotelnách, které jsou vhodné pro řešení topných systémů v bytových nebo průmyslových objektech, tedy v objektech s vyšší tepelnou ztrátou.


Kotel plynový kondenzační

S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Závěsný kondenzační plynový kotel VU ecoTEC pro Závěsný kondenzační kotel pro vytápění na zemní plyn s modulací výkonu - 1. K tomu, aby pracoval s maximální účinností, totiž potřebuje topnou soustavu s trochu odlišnými vlastnostmi než běžný plynový kotel. Jednoduše řečeno, když vyměníme. Výše uvedenými vlastnostmi disponuje plynový kondenzační kotel , který je svým konstrukčním provedením a principem fungování určený na efektivní vytápění domácností, kancelářských prostor a jiných objektů.


Potom vyměňte starý plynový kotel za kondenzační plynový kotel , se kterým ušetříte až nákladů za vytápění! Vytápíte Vaši domácnost plynem? Během provozu kondenzačního plynového kotle se využívá spalné. Zvolíme-li plynový kotel , můžeme si vybrat mezi konvenčním teplovodním a kondenzačním. Teplovodní kotle mají delší tradici a jsou cenově přijatelnější z hlediska počáteční investice, kondenzační kotel je na pořízení dražší, ekonomicky je však výhodnější z hlediska provozních nákladů.


Kotel plynový kondenzační

Typ CM2B, plynový kondenzační kotel , jmenovitý tepelný výkon: do 3kW. TECHNICKÝ LIST KE STAŽENÍ ZDE Výhody kotle Vitocrossal 200CM2. VIADRUS Kje moderní nástěnný kondenzační kotel pro vytápění a ohřev teplé vody ve vestavěném litrovém zásobníku. Kotel je osazen siluminovým výměníkem a řídící elektronikou Siemens LMS. Firma BRÖTJE patří mezi vedoucí značky v oboru tepelné techniky na evropském trhu.


Se svými úspornými produkty Vám nabízí špičkovou techniku topení plynem, především plynový kondenzační kotel , který je ideální pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti. V jakých případech je kondenzační kotel správná volba a kdy se naopak jedná o vyhozené peníze? Udává se, že u nových rodinných domů vytápěných levným plynem padne volba v na kondenzační kotel. Plynový kotel patří v domácnostech k nejčastějším zdrojům vytápění.


Kotel plynový kondenzační

Reklama slibuje zaručenou finanční úsporu. Kam padne kondenzační kotel jako ulitý? Nejmodernějším způsobem spalování zemního plynu pro účely vytápění je topení pomocí kondenzačního kotle.


Díky speciální konstrukci dosahují kondenzační kotle účinnosti až 1 - u klasických plynových kotlů je to okolo. V některých domácnostech ale využívají současně plynový kotel , elektrokotel, tuhá paliva a krb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky