úterý 25. prosince 2018

Gamat 471 bazar

Prodám málo používané kompletní plynove topidla na ZP 2kusy gamat 471. Je to rovnocenna náhrada za starší německé gamat 461. Nerezový hořák, Smaltovana komora,teplotni termostat , piezoelectricke zapalování , věčný plamínek pojistka plamene. Smaltovaná komora, nerezový hořák, teplotní termostat, piezoelektrické zapalování.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Gamat 4na inzertním serveru Bazák. Dům a zahrada - Prodam gamat bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Plynové topidlo o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek.


Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou. Všechny informace o produktu Topidlo Karma GamaT 4, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Karma GamaT 471. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Produktdatenblatt RGA 50- 4pdf 6. Energielabel RGA 50- 4pdf 874. Bedienungsanleitung RGA 50. Málo používané, bez závad. Prodáváme z pozůstalosti po babičce, protože pro ně nemáme využití.


W s odťahom spalín cez stenu sú vybavené mechanickou reguláciou teploty - termostatom a piezozapaľovačom, ktorým sa zapaľuje večný plamienok. Kachle odolávajú teplotám pod bodom mrazu a nevyžadujú pripojenie k elektrickej energii. Odťah riešený systémom rúry nad sebou. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. GAMAT 4najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Nově přehlednější a rychlejší. Ideální do prostorů o objemu do 90m3. Doprava po ČR zdarma Zajímavá cena Nikde levněji Ilustrační obrázek.


Ve výbavě mechanická regulace teploty - termostat a piezozapalovač, kterým se zapaluje věčný plamínek. Kachle jsou odolné vůči teplotám pod bodem mrazu a není potřebné připojení k elektrické energii. Odtah je řešen systémem trubky nad sebou.


Určeno pro zdi do tloušťky cm. Výhodou topidel GAMAT je identické. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání.


V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky