středa 19. prosince 2018

Krbová kamna s teplovzdušným výměníkem

Krbová kamna s teplovzdušným výměníkem

Nepřehlédněte: Krb do dřevostavby - teplovzdušný nebo akumulační systém? Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem, která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci. K vytopení prostorných místností slouží kamna s teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. I velký prostor vytopí prakticky ihned.


Krbová kamna s teplovzdušným výměníkem

S takto vysokou účinností kamen je spojena také menší spotřeba paliva a rychlost vytopení prostoru. Teplovzdušná kamna (jindy také nazývány jako kamna horkovzdušná) jsou také nabízena s teplovzdušným výměníkem a ventilátorem. Taková jsou pak určená především pro vytápění velkých hal a objektů. Kachlová kamna s výměníkem – výhodou krbových kamen s kachlovým obkladem je delší doba sálání oproti klasickým kamnům. Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV.


V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. Horkovzdušná kamna – teplo během okamžiku, radost po celý rok Dokonalý zážitek a příjemné pocity, které umí navodit praskající dřevěná polínka v ohni, si můžete dopřát každý den. Relaxační světlo ohně bezpečně schované v kamnech zajistí ideální atmosféru každého interiéru.


Krbová kamna s teplovzdušným výměníkem

Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Krbová kamna již dávno nejsou domén. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul. Kamna s teplovzdušným rozvodem vzduchu Někteří zákaznící přijdou k nám do obchodu a ptají se po krbových kamnech s teplovzdušným rozvodem. Bohužel ale, krbová kamna s teplovzdušným rozvodem zatím neexistují, alespoň ne ta, určena ke spalování dřeva.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Kamna s výměníkem lze navíc velmi jednoduše nainstalovat, případně naopak výměník odstranit a vývod zaslepit. Zde najdete výběr z krbových kamen - krbová kamna s teplovzdušným rozvodem pro vytápění více místností.


Krbová kamna s teplovzdušným výměníkem

Jedná se o krbová kamna s teplovzdušným výměníkem s možností napojení na teplovzdušné rozvody pro vytápění více místností v domě. Zvláště v trvale obývaných rodinných domech se taková kamna často doporučují i jako doplňkové topidlo napojené na hlavní otopný systém například jako alternativa k plynovému kotli. Mohou však být i hlavním topidlem. Existují i kamna s teplovzdušným výměníkem. Ta představují systém, který ohřívá vzduch v. Po připojení k topné soustavě (radiátorům) tak pomocí ohřívané vody může být vytápěn i celý dům.


Mezi modely si můžete vybrat, jestli hledáte krbová kamna s teplovodním nebo teplovzdušným výměníkem. Pro to je třeba si ujasnit, zda bude médium pro rozvod tepla z výměníku voda nebo ohřátý vzduch. Dále si můžete vybírat krbová kamna s výměníkem podle jejich výkonu, materiálu, značky nebo materiálu povrchu kamen.


O společnosti TOP-TREND shop s. V současné době je náš Eshop součástí společnosti TOP-TREND shop s. Nenabízíme pouze produkty, které máme na eshopu, ale i spoustu různých užitečných fitinek a komponent pro kutily případbě b2b zákazníky, kterými jsou. Hledáte horkovzdušná krbová kamna s velkou účinností od renomovaných. Pořiďte si kvalitní krbová kamna s teplovzdušným výměníkem za skvělou cenu.


Nabízíme vám krbová kamna s teplovodním výměníkem známých výrobců HS. Když k nim připojíte teplovodní nebo teplovzdušný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky