pondělí 31. prosince 2018

Průmyslové topidlo

Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce. Věříme, že najdete všechny potřebné informace, rady a hlavně samotné topidla, které Vám budou v budoucnu výborně sloužit.


Jak vybrat průmyslové topidlo ? Naftové, plynové, elektrické, infračervené – jaké topidlo pro vás bude nejlepší a kterými parametry se při výběru řídit?

Zatímco německá topidla Remko jsou určena pro průmyslové vytápění, designové přímotopy od italské značky Olimpia Splendid se uplatní při vnitřním použití doma a tepelné zářiče jsou vhodné na terasu. Hledáte-li topidlo pro svůj prostor, neváhejte nás kontaktovat ohledně odborného poradenství. Profesionální průmyslové elektrické topidlo Master BEPR je určeno pro náročnější podmínky, disponuje topným výkonem 18kW, je vybaveno silným ventilátorem zajišťujícím okamžitou distribuci horkého vzduchu v celém vytápěném prostoru a lze jej dodatečně vybavit regulačním termostatem TH5. Efektivní průmyslové vytápění na plyn. Ať už provozujete sklad nebo výrobní halu, logistické centrum či autoservis, potřebujete bez ohledu na počasí a roční dobu zajistit optimální teplotu pro zajištění pohody pracovníků, optimálního provozu strojů anebo zachování kvality produktů, lokální teplovzdušné jednotky ROBUR mohou být pro vás nezávislou, rychlou a. Na seznam Přidat na seznam.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na.

Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Mobilní topidla REMKO pro stavby, průmysl a výstavnictví. Průmyslové i domácí využití topidel. Plynová topidla TOP kvality. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Topidlo produkuje čistý vzduch. W instalovaného příkonu. Terasy a předzahrádky restaurací, kaváren a barů - pro vytvoření okamžité tepelné pohody a prodloužení doby využití těchto prostor. Někdy se ale může stát, že topení, které máte, není dostatečné, a proto hledáte alternativu, která by byla účinná, ale ne příliš náročná na provoz.


Kompletní a efektivní řešení průmyslového vytápění. Zanejlevnější zdroj vytápěníjsou označovánanaftová topidla. Naftová topidlajak již plyne z názvu, fungují na principu spalování nafty. Ať už vybíráte průmyslové nebo zahradní topidlo , vždy se zaměřte na topný výkon a spotřebu energií, od které se odvíjí cena provozu.


Topný výkon se uvádí v kilowattech (kW) a závisí na něm rychlost ohřevu vzduchu a velikost prostoru, který je zahradní topidlo schopno vyhřát. Naftové topidlo lze s výhodou využívat například na staveništích pro vyhřívání nebo vysoušení, je optimální pro vytápění skladů, garáží nebo dílen. Podpěry umožňují postavit sálavý panel ECOSUN IKP 750W bezpečně na podlahu.

Jsou určeny zejména do aplikací, kde z jakéhokoliv důvodu nelze topné panely zavěsit na stěnu (např. prosklené plochy), s jejich pomocí můžete vytvořit jedinečné přenosné sálavé topidlo. Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny. Umožňuje regulaci na , , a 1 výkonu. Elektrická topidla řady CH: zabudovaný termostat, nerezové ocelové topné elementy, 1 čisté a suché teplo. Horkovzdušný ventilátor, plynový ohřívač vzduchu, naftové topidlo Elektrická, plynová a naftová topidla umožňují rychlé, levné a efektivní temperování vzduchu na stavbách, ve skladech, dílnách, zemědělských budovách nebo velkých stanech popřípadě vysoušení vlhkých stěn.


Výrobce naftových topidel MASTER je vedoucím partnerem na světovém trhu ve vývoji zařízení na úpravu vzduchu. Produkty: Etna, Pyramida. Hlavní výhodou je stavební nenáročnost.


Vzhledem k nízké pořizovací ceně jsou stropní infrapanely oblíbené také pro administrativní budovy, průmyslové objekty, rekreační objekty, ale i pro novostavby rodinných domů. Stropní infrapanely se často využívají také k zónovému ohřevu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky