pondělí 24. prosince 2018

Prodam suche palivove drevo

Ostatní - Prodam palivove bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodam suche palivove drevo

Dům a zahrada - palivove drevo bazar. Nabízím k prodeji palivové dřevo borovice, smrk v délkach 5m. Inzerát Prodám PALIVOVÉ DŘEVO v okrese Příbram, cena dohodou, od djdanek na Sbazar.


Popis: Nabizim palivové dřevo borovici,smrk za 1m3. Inzerát Palivové suché dřevo v okrese Svitavy, cena 550Kč, od Sobru na Sbazar. Popis: Prodám suché, smrkové, štípané dřevo v metrech. Cena prms - eur (priestorový meter sypaný) Dovoz cene. Drevo je na dvore cca 10m3.


Odvoz si musite zohnat sami. Inzerát Suché tvrdé dřevo palivové v okrese Litoměřice, cena 790Kč, od Ikamo na Sbazar. Prodám dva min roky proschlé palivové dřevo v cca metrových delkách,viz foto. Dub Buk Habr ale máme i mekké,mužeme namíchat.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Od450kc Prodam palivove drevo.


Prodam suche palivove drevo

Smrk,modrin-450kc za metr. Buk,jasan,javor890kc za metr. Za priplatek naspalkujeme. Predám palivové drevo buk dub hrab 1m 38eur. metrovica 43eur,50cm 52eur,33cm 57eur.


Breza metrovica 33eur,50cm 38e, 33cm eur Cena aj zdovozom Banská Štiavnica,Levice,Žiar nad Hronom,Zvolen,Krupina 10km dovoz v cene popripade dohodou. Moznost pouzitia na stolarske prace. Možnost po dohodě upravit.


Prodam suche palivove drevo

Projděte si inzeráty palivove drevo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Prodám palivové dřevo Nabízíme k prodeji palivové dřevo.


Vytěžené, složené u cesty, celkem kubických metrů. Množství k odběru po dohodě. K dispozici je převážně smrk.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Prodám suché, štípané palivové dřevo tvrdé dub,akat,o délce polen 33cm,mozno i jiné délky po domluvě. Dom a záhrada - Palivove drevo bazár.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky