čtvrtek 13. prosince 2018

Atmos c32st

A controlling thermostat located on the boiler panel regulates the fan according to a set temperature (- 85°C). A temperature lower by 5°C should be set on the controlling thermostat rather than on the FR 1draught regulator. Boiler use: C15S, C18S, C25ST, C32ST , C40S, C50S. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. DC25S with modification for burner.


Atmos c32st

Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. Model českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem, umožňuje spalování hnědého uhlí nebo dřeva v libovolné kombinaci.


Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 5. Všechny zplynovací kotle typu KOMBI jsou konstruovány pro spalování kusového dřeva a hnědého uhlí a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti. Livrare prompta in toata tara. Atmos is a Czech family owned company, and nowadays one of the biggest manufacturer of boilers for solid fuels in Europe.


Atmos c32st

Vytvoříme tak kotel na pelety přímo na míru s automatickým zapalováním paliva. Cazan pentru incalzire centrala Atmos tip C30S, cu functionare bazata pe principiul gazeificarii, putere kW, dotat cu exhaustor de fum si serpentina de racire pentru protectie impotriva supraincalzirii. Viděl jsem je v provozu a líbí se mi.


Budu asi brzo muset měnit kotel a tak se koukám po Atmosu. Mám celkem větší zásoby dřeva , ale nechci se vázat na jeden zdroj a poprosil jsem v Atmosu o radu , jaký kombinovaný kotel koupit. Byl mi doporučený C32ST.


C20S C25ST C30S C32ST C40S. Objednejte u nás bez čekání náhradní díly na kotle Atmos. Jsem strašně naštvanej že jsem za to vyhodil třicet.


Je konstruován pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (na zátop). Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Všechny kotle s úpravou pro hořák jsou určeny pouze pro hořák na pelety Atmos A25. KOTLE Kotle na uhlí a brikety. Cazan pe lemne si carbuni cu gazeificare Atmos C32ST kw: rezervor mare de combustibil – durată lungă de ardere, ardere ecologică.


Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních ocelových plechů o tloušťce až mm. ATMOS C32ST alternatívy - Heureka. Je tvořeno dvěma nad sebou posazenými. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Kotel je tvořen dvěma nad sebou posazenými k. Provádíme kontroly (revize) kotlu na tuhá paliva Atmos. S působností po celé České republice. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Atmos.


Kotel bez trubkovnice - snazší čištění (mimo C25ST, C32ST , C50S) Malé rozměry a nízká hmotnost Vysoká kvalita.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky