úterý 18. prosince 2018

Mobilní klimatizace pujcovna

V nabídce půjčovny najdete odvlhčovače, topidla i klimatizace k okamžitému zapůjčení. Nabízíme také dodatečné služby jako dopravu a zprovoznění přístrojů či dodávky paliva. Orientační ceník půjčovného najdete níže.


Všechny ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH za jeden den zapůjčení. Nabízené mobilní klimatizace k pronájmu jsou velmi jednoduché na obsluhu, mají vysoký výkon a patří ke kvalitním výrobkům, které vždy poskytnou maximální služby. Půjčovna mobilních klimatizací vám také pomůže s výběrem konkrétního typu a výrobce.


Všude, kde není možné použít stacionární klimatizaci je možné využít přenosné mobilní klimatizační jednotky o výkonu - kW. Nezávislé testy a recenze uvádí, že klimatizace Remko jsou tiché, výkonné a získává nejlepší hodnocení. Nekupujte levnou klimatizaci z bazaru, půjčte si kvalitní Remko. Pro zákazníky, kteří potřebují chladit, topit, zvlhčovat nebo odvlhčovat pouze krátkodobě, nabízíme výhodný pronájem vybraných produktů. Přístroje můžeme v případě potřeby zapojit na místě určení a zprovoznit.


U firmy Boels si můžete pronajmout klimatizaci či klimatizační jednotku chlazenou vzduchem či vodou. Pro pronájem klimatizace navštivte naši pobočku! Dvoudílná mobilní klimatizace nevytváří podtlak. Jelikož mezi vnitřní jednotkou a vnějším výměníkem proudí chladivo ve zhruba 4cm širokém flexi ohebném potrubí, dvoudílná mobilní klimatizace je v principu totožná se stacionárními jednotkami.


Jednodušší to už být nemůže. Stačí vyplnit jednoduchý formulář, díky kterému se dostane Vaše poptávka až k nám. Tu následně zpracujeme, ověří.


Mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN. Thermobile Coolmobile je mobilní klimatizace vhodná pro rychlé a účinné ochlazení. Přenosné chladící zařízení, se 2emi (u typu se 3emi) regulovatelnými výstupy chladného vzduchu, s Digital Climate Control pro přesnou regulaci teploty, s funkcí časovače. Klimatizace do malého i panelového bytu.


Velikost prostor nepředstavuje žádné výrazné omezení pro její instalaci, jen musíte počítat s drobnými problémy. Malá velmi flexibilní jednotka charakteristická optimalizovanou jednokanálovou jednotkou vyvinutou z dvoukanálové technologie pro optimální chladicí účinnost. Má malé rozměry a nízkou hmotnost, takže se s ní snadno manipuluje a po skončení letního období ji můžete snadno uschovat, aby nikde nepřekážela. To vše jsou výhody, které si můžete ovšem dopřát, aniž byste si museli pořizovat mobilní klimatizaci za své peníze.


Pro období horkých letních dnů disponujeme mobilními klimatizačními jednotkami. Stačí si jen dobře spočítat požadovaný výkon klimatizace dle velikosti prostoru Vaší akce. Svěřte problematiku vytápění profesionálům a vyvarujte se tak nebezpečí na zdraví.


Pokud potřebujete zapůjčit mobilní klimatizaci, odvlhčovač či čističku vzduchu, tak právě pro Vás jsme otevřeli novou půjčovnu s těmito výrobky. Půjčovna je vybavena mobilními zařízeními od známého výrobce klimatizací - Sinclair. Dále Vám můžeme nabídnout digestoře, klimatizace splitové, klimatizace kazetové, klimatizace podstropní nebo klimatizace parapetní, klimatizace multisplitové, klimatizace mobilní a náhradní univerzální ovladače na klimatizace. Všechen sortiment je k dodání většinou do. SPUSTILI JSME PRO VÁS NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY NAŠÍ PŮJČOVNY!


Najdete zde přehledně zobrazeny všechny stoje i přílušenství, které budete potřebovat k Vaší práci. Vibrační deska LUMAG RP 7PRO 70kg. Doba výpůjčkyCena půjčovnéhoza každých započatých hod. MASTER- mobilní klimatizace , čističky vzduchu METABO Přímé brusky Příklepové vrtačky Vysavače Aku program a nabíječky Brusky Čerpadla Elektrické šroubováky Frézy na zdivo Fréza na laky Frézovací a brusný motor Hoblík Hoblovky Horkov.


V naší půjčovně topidel naleznete kvalitní a výkonné ohřívače vzduchu na ETO – extralehký topný olej a naftu, topidla na propan-butan a elektrická topidla s výkonem až kW. A, Dálkové ovládání, 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky