úterý 25. prosince 2018

Podlahová krabice kopos

Vyztužení víka plechem zajišťuje jeho vysokou mechanickou pevnost při zachování možnosti vložení finální podlahové krytiny. Víko obsahuje výklopné klapky umožňující vyvedení kabelů z krabice. Součástí balení jsou šrouby pro připevnění rámu do podlahové krabice KUP. KOPOBOX se standardně dodává v tmavě.


Podlahová krabice kopos

Určený k instalaci do univerzální podlahové krabice KUP 80. ABB, PEHA, Legran OBO Bettermann. Designed for installation into the floor box KUP 80. Use as a blind cover for threading cables. Krabice je určená do betonové podlahy.


Minimální výška betonové vrstvy je mm, maximální mm. Požadovaná výška krabice se nastaví zvyšováním. The box is designed for concrete floors. The package includes a cover plate to prevent the box from being poured over with concrete.


Určená na inštaláciu do podlahovej krabice KUP 80. Použitie ako slepé veko na pretiahnutie káblov. Po inštalácii rámu sa na nosný plech položí finálna podlahová krytina, rám nie je určený na inštaláciu prístrojov. Otvor potrebný na vloženie. Určená k instalaci do podlahové krabice KUP 80.


Použití jako slepé víko pro protažení kabelů. Po instalaci rámu se na nosný plech položí finální podlahová krytina, rám není určen pro instalaci přístrojů. Přístrojové šrouby, šrouby pro kabelové třmeny a třmeny pro fixaci kabelů jsou součástí balení. Hloubka krabice je nastavitelná změnou pozice dna.


Podlahová krabice kopos

Free Shipping Available. Check Out kopos on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Inspired by Trending Stories.


Určený na inštaláciu do univerzálnej podlahovej krabice KUP 80. Bay Gifts to the Rescue. Prístrojové skrutky, skrutky pre káblové strmene a strmene na fixáciu káblov sú súčasťou balenia. Hĺbka krabice je nastaviteľná zmenou pozície dna.


Tyto podlahové krabice jsou určené do litých betonových podlah. Podlahové elektroinstalační krabice Kopos jsou určené pro rozvody s napětím 5V. Súčasťou balenia je krycia doska zabraňujúca zaliatie krabice pri betónovaní. Minimálna výška betónovej vrstvy je mm, maximálna mm. Device screws, cable link screws and cable fixing links are included.


Depth of the box is adjustable by changing the position of the bottom. Elektroinštalačné lišty a kanály.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky