úterý 18. prosince 2018

Bederní opěrka mckenzie

Je také ideální pro starší nebo drobné osoby a pro ty, kteří mají limitovaný rozsah pohybu v oblasti bederní páteře, což jim nedovoluje použít Roll větší velikosti. Nastavitelný elastický popruh připevní Lumbar Roll k opěradlu židle. Kč bederní opěrka - menší 6Kč.


Zádová opěrka , či bederní váleček má naléhat na bederní krajinu. Univerzální ergonomická bederní opěrka na každou židli či sedadlo. Typické je nahrbení v oblasti hrudní a bederní páteře, vysunutí hlavy a. Díky systému popruhů se dá snadno a rychle upevnit na většinu běžných kancelářských i domácích židlí.


Zajišťuje nejen fyziologické zakřivení páteře, ale zlepšuje také správné držení zad při sezení a napomáhá tak ulevit a často předejít bolesti bederní páteře. D-Section Lumbar Roll se umisťuje plochou stranou. Zajišťujeme certifikované kurzy, školení, semináře, odborné stáže, konference, výměnné pobyty. McKenzie HARD Lumbar Roll bederní opěrka. Podporujeme aplikaci a rozvinutí této metody v praxi.


Entdecke jetzt die neuesten und exklusiven Sneaker, Outfits und Accessoires bei JD Sports! Pro sedadla v automobilu je k dispozici ve verzi s prodlouženými popruhy. Nemá vaše židle dostatečnou bederní oporu? Můžete si vybrat ze tří různých velikostí. Dodávaný ve snímatelné praktické černé textilii, zaručující mechanickou odolnost i estetický vzhled.


Výplň je z kvalitní pěny. Důležitá prevence obtíží způsobených dlouhodobým sezením (bolesti za nohou, brnění nebo necitlivost prstů apod.), vhodná pomůcka při. Bezbolestné sezení na židli a pomoc proti bolavým zádům.


Je speciálně vyvinut pro cestování, vhodný také do míst, kde se déle sedí jako jsou divadla, kina, restaurace a na různé kulturní a sportovní události. Zlobí vás páteř a záda a nevíte co s tím? Jde o souhrn cviků… Pokračovat ve čt. Poskytuji dostatečnou ergonomickou podporu bederní oblasti a tím ulevují od bolesti páteře.


Samostatné opěrky zad lze upevnit na libovolnou kancelářskou židli či sedačku. V naší nabídce najdete velmi kvalitní opěrky zad o značek Fellowes či Humanscale. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Poskytuje plnohodnotnou ergonomickou podporu v bederní oblasti, díky čemuž vás eliminuje od bolesti páteře. Před nákupem opěrky zkontrolujte, zdali jde připojit k vaší židli. Bederní opěrka zad je skvělý prostředek při dlouhodobém sezení. Pokud si zde zaregistrujete e-mail, budeme Vám pravidelně zasílat přehled nových knih v našem obchodu obvykle 2x měsíčně a občas informovat o speciálních akcích.


Opěradlo musí poskytovat dostatečnou oporu bederní páteři a jeho součástí by měla být také nastavitelná bederní opěrka. Následky nesprávného sezení Celodenní či několikahodinové nesprávné sezení každý den způsobuje kromě nepříjemných bolestí v oblasti páteře dokonce i vážnější problémy, jako je posun obratle či výhřez meziobratlové ploténky. Podložka pomáhá udržet fyziologické zakřivení páteře, je snadno přemístitelná.


Bederní opěrka mckenzie

Lze vybrat mnoho designů dle prostředí vašeho domova, tak aby opěrka byla vaším domácím společníkem na každé židli. Snižuje napětí svalů a tím… 4Kč – 7Kč v obchodech Porovnat ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky