pátek 28. prosince 2018

Odsávání pilin potrubí

Odsávání pilin potrubí

Jinak byste přes odpad neviděli na obráběný materiál. V profesionální nebo kutilské dílně se k těmto účelům používají odsavače pilin , které mohou mít jedno nebo dvě 1mm vyústění pro hadici. Co dělat, pokud potřebujete připojit k odsávání víc strojů a nechce se vám stále přepojovat hadice?


Odsávání pilin potrubí

Jak, ale připojit stroj s mnoha odvody pilin. D-klima radí: nainstalujeme kvalitní komponenty k odsávání od strojů. Připojení těchto strojů bývá pokaždé jiné. Dle Vaších potřeby Vám. Odsavač pilin Proma venku za zdí 2. Filtrace vzduchu UniMax 3. Maska Scott s filtrem proti prachu a filtrem proti.


Toto filtrační zařízení je svojí konstrukcí přímo určeno pro odsávání a filtraci pilin v dřevozpracujícím průmyslu. Stroje v antistatické úpravě se dají také v menší míře použít pro odsávání prachů, vznikajících při broušení dřeva. Zařízení je třeba umístit uvnitř dřevoobráběcích dílen, aby nedocházelo k únikům teplého vzduchu do venkovního ovzduší. Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující průmysl, CNC stroje, odsávání a sání prachu, pilin , hoblin a jiného odpadu.


Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Pro lokální odsávání přímo od zdroje znečištění je možno na odsavač POC napojit odsávací rameno pr. Odsávače třísek a pilin. V průběhu více než let jsme nasbírali mnoho zkušeností a máme stovky úspěšných realizací. Nedochází pak k zanášení dorazů a snímačů pilinami a zajistíte si tak hlakdý celodenní chod stroje.


Navrhneme odsávání pro jeden stroj, ale i celý výrobní závod. Projekt, konstrukce, výroba. D řevoobráběcí stroje produkují dřevěný odpa ať už ve formě pilin , hoblin nebo třísek. Větší odsávací jednotky mohou být použité jako centrální odsávání. Specifikace: Objem odsátého v. Popis stroje Pro odsávání prachu a třísek při dřevoobráběcích pracech.


Odsávání pilin potrubí

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nabízíme Ventilátory pro odtah pilin a také jednotlivé stavebnicové prvky odtahové instalace: potrubí , kolena,redukční spojky konektory, hadice, atd.


Naše ventilátory jsou určeny pro systémy odsávání pilin a prachu, kde odsávaný materiál prochází přes dopravní ventilátor. Nejčastější použití je u systému přetlakového odsávání pilin , kde výduch transportního ventilátoru je veden do filtračního zařízení. Další běžné použití je při odsávání mokrých. Součástí odsavače je metrová odsávací hadice. Pro odsávání je voleno kruhové potrubí skupiny II, oblouky potrubní sítě jsou v provedení R = D. Stroje slouží k odsávání prachu, pilin , třísek, špon, atd.


Odsávání pilin potrubí

Svojí tuhou konstrukcí naleznou uplatnění v malých a středně velkých provozech. Nová konstrukce odsávání dosahuje vysokého výkonu při nízkých provozních nákladech. Nabízím nové odsávací zařízení řady FT1- FT50 které je určené k odsávání třísek a pilin z dřevoobráběcích a jiných strojů. ODSAVAČ KDR 8prachu, pilin a hoblin KDR 8je určen k odsávání dřevního odpadu od většiny dřevoobráběcích strojů bez zbytečného odvětrávání tepla. Miloš Gregor z důvodu jediného cíle a to výroby filtrační technologie pro mezinárodních trh.


GG společně založili Ing.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky