čtvrtek 20. prosince 2018

Parní zvlhčovač vzduchu

Páru vytváří pomocí topného tělíska. Teplá pára se dobře rozpouští ve vzduchu , a tak je tento princip zvlhčování velmi efektivní. Při ohřevu se zahubí případné bakterie přítomné ve vodě.


Topné těleso v přístroji má velkou spotřebu elektřiny. Přeci jen, zvlhčovač vzduchu není tak malý, abyste ho v místnosti mohli schovat za pohovku nebo za skříňku. Navíc z hlediska účinnosti je potřeba, aby byl zvlhčovač vzduchu umístěn ideálně uprostřed místnosti.

Takže ho nepřehlédnete ani vy, ani vaše návštěvy. Dříve byly tyto přístroje nezajímavé a styl. Vzniklá vodní pára se ve zvláštní komoře dále mísí se vzduchem a ochlazuje se na optimální teplotu, poté vychází ven z přístroje. Má ho například ultrazvukový zvlhčovač Clean Air Optima CA-606. Předehřev je funkce, která pomocí topného tělesa zahřívá vodu stejně jako parní zvlhčovače.


Teplota vlhčeného vzduchu se téměř nemění. Parní zvlhčování (izotermické) je nejhygieničtější způsob vlhčení vzduchu.

Hledáte-li zvlhčovač vzduchu s nízkými provozními náklady, který Vám zároveň pomůže bojovat s prašností, zvolte diskový přístroj. Vlhkost zde vzniká na odstředivých discích speciálně upravených pro mechanické odpařování vzduchu. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s teplou a studenou párou.


Velmi výkonný parní zvlhčovač vzduchu (až 550g páry za hodinu) je vhodný do domácností, kanceláří, škol a dalších větších prostorů. Zvlhčovač vzduchu je důležitý zejména v topné sezóně, kdy vlhkost vzduchu v místnostech výrazně klesá. Eliminuje se tím příliš suchý vzduch a naopak přináší mnoho blahodárných účinků pro člověka. Vhodný je zejména v topné sezóně, kdy se v interiérech vyskytuje přetopený a přesušený vzduch.


Usazeniny se postupně uvolňují a jsou z parního válce odváděny do záchytné nádrže. Minimalistický moderní vzhle bojuje se suchým vzduchem a zápachem pomocí aromaterapie. Zvlhčovač obsahuje demineralizační filtr, který zbavuje obyčejnou vodu z kohoutku vodního kamene a minerálů. Automatické čidlo udržuje požadovanou.


Uvnitř zvhlčovače je ohřívaná voda. Následně se vytvořená pára smísí s chladnějším vzduchem z místnosti tak, aby pára, kterou uvolní zvhlčovač do místnosti, měla přiměřenou teplotu. Jak ultrazvukový zvlhčovač vzduchu funguje? Nabízené zvlhčovače vzduchu fungují na principu ultrazvuku, který vytváří malé mikro kapičky vody - vodní páru, která je proudem vzduchu rozptýlena po pokoji nebo kanceláři.


Evoluce zvlhčovačů vzduchu přináší stále nové a jedinečné technologie.

Výrobci zvlhčovače vzduchu Boneco Air-o-Swiss U2mu při výrobě věnovaly dostatek energie. Jejich výsledkem je nenahraditelný, vysoce flexibilní a kvalitní zvlhčovač , který se stane elegantním a prospěšným doplňkem Vašeho domova. Diskový zvlhčovač vzduchu s vodním filtrem, někdy přezdívaný pračka vzduchu , je jediný zvlhčovač , který nevytváří mlhu ani páru a tak pro člověka zvlhčuje bez viditelných známek.


Na obrázku vidíte vodní filtr s diskovým rotorem Comedes Hildegard LW 360. Moderní velmi výkonný parní zvlhčovač vzduchu vhodný do domácností, kanceláří i škol a dalších prostorů až do velikosti m2. Disponuje velmi snadným plněním vrchem a velkým zásobníkem. Podporují zdravé a příjemné prostředí pro děti i dospělé.


Zvlhčovače vzduchu slouží k regulaci vlhkosti vzduchu v domácnosti i kanceláři. Zvlhčovač dodává potřebnou vlhkost, kterou doplňuje pomocí metod: ultrazvukem tvořenou studenou mlhou, nebo proháněním vzduchu přes vodní lázeň. Na trhu naleznete parní nebo ultrazvukové zvlhčovače vzduchu.


Pára je následně ochlazena na vhodnou teplotu a vypuštěna do. Budete potřebovat parní nebo ultrazvukový zvlhčovač ? Tento seznam nejlepších zvlhčovačů obsahuje několik modelů, na které byste se mohli zaměřit při výběru toho pravého zvlhčovače pro váš dům či byt. Kde budete používat zvlhčovač ? Intenzivní výkon, nehlučný cho aktivní čistění vzduchu , ionizátor vzduchu a nulové náklady na výměnné filtry, to jsou hlavní přednosti této jedinečné čističky vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky