úterý 4. prosince 2018

Monter vzduchotechniky zahraničí

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich webových stránek vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Hladame mladeho pracovnika s praktickym myslenim, na poziciu monter vzduchotechniky. Preferujeme PREŠOV a blizke okolie Prace realizujeme prevazne po vychode SR.


Ponukame dlhodobu pracovnu istotu a pracu v mladom kolektive. V pripade zaujmu poslite zivotopis. Práce: Monter vzduchotechniky Zahraničí Vyhledávejte mezi 119. Vaše úlohy: - montáž a demontáž vetracích, chladiacich a klimatizačných systémov - údržba a servis klimatizačných systémov - samostatná práca Váš profil: - podmienka - komunikatívna znalosť angličtiny minimálne B2(bude telefonicky overená) - prax v odbore – skúsenosti s montážou vzduchotechniky minimálne roky.


Práca - Monter vzduchotechniky inzercia. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte monter vzduchotechniky , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie.


Práce v zahraničí - monter , inzerce. Skupina oborů: Strojírenství a strojírenská výroba. Archiv Hpp na rakouskou smlouvu.


Ponúkame prácu skúseným montérom vzduchotechniky v Rakúsku. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Popis pozice a pracoviště: Hledáme pracovníky, konkrétně OSVČ, v oboru montér vzduchotechniky a jejího zapojení. Pracoviště se bude nacházet v Německu. Uchádzači nemusia byť vyučení v odbore, ale mali by mať aspoň - a viac ročné skúsenosti s touto prácou. Pracuje sa samostatne, každý uchádzač by mal mať lepšie základy.


Chceli by ste vykonávať svoje povolanie v zahraničí - v Nemecku? Tyto pracovní nabídky byly shromážděny z internetových stránek zaměstnavatelů či agentur, které specifikují, že dané pozice jsou vhodné pro osoby se zdravotním postižením (OZP) V žádném případě to ale neznamená, že pracovní nabídky bez tohoto označení jsou pro OZP nevhodné. Celá SR Hľadáme montérov sprinklerov. SILVERHAND je popredná pracovná agentúra s medzinárodným dosahom. Montér vzduchotechniky v Nórsku.


MONTÉR, MONTÁŽNIK VZDUCHOTECHNIKY , KLIMATIZÁCIE NEMECKO. Nabídka již není aktivní, níže najdete podobné nabídky. Nabídka práce v oboru Mechanici klimatizací a chladicích zařízení, firma JELÍNEK CONSTRUCT s. Chcete pracovat v přátelské atmosféře v příjemném pracovním prostředí v české společnosti?


Baví Vás týmová práce a nevadí Vám cestovat? Rádi byste pracovali jiným stylem práce a naučili se něco nového? Pokud ANO, tak přijmeme právě Vás!


Jestliže hledáte volnou pracovní pozici v podobném oboru nebo hledáte nabídku volná místa ve městě Rakousko můžete pokračovat hledáním brigády nebo práce v této kategorii nebo si vybrat z aktuální nabídky brigád a volných míst. Odpovídáš na inzerát: Monter vzduchotechniky a konstrukci na stavbe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky