čtvrtek 7. června 2018

Zahradní krby s udírnou

R, na Jihu Čech, ručně vyrábíme zahradní krby (nebo se jim také říká venkovní krby ) a zahradní krby s udírnou včetně příslušenství, montáže a servisu. V nabídce našich zahradních krbů jsou rovněž zahradní krby s udírnou (douzovací střechou). Pod pojmem udírna je na těchto stránkách z důvodu zjednodušení terminologie myšlena douzovací střecha zahradního krbu, která nemusí splňovat parametry klasické udírny a slouží především k douzování, ohřevu apod. Prodáváme i vyrábíme zahradní krby , venkovní krby , zahradní krby s udírnou , udírny, grily, zahradní soupravy a stolky ke krbům.


Firma Norman se snaží nabídkou svých zahradních krbů přispět tím nejlepším v tomto oboru. Zahradní krby – pohodové posezení s přáteli.

Krb se skládá ze tří na sebe nastavitelných částí - ohniště, vyšší gril a uzavřenou udírnu. Dvě spodní části jsou opatřeny dvířky pro přikládání a kontrolu ohně. Hotové nepřenosné zahradní krby nabízejí prodejci za různé ceny začínající zhruba na pěti tisících korunách. Buď jako snadnou stavební skládačku, nebo zcela hotové. Krb s udírnou a přípravnou plochou, která velikostí odpovídá pracovní desce kuchyňské linky, nebo takový, aby ladil s dalšími zahradními stavbami, vyžaduje spíše stavbu na míru.


Betonové zahradní krby využije každá dobrá společnost přátel pro přípravu originálních garden party. Kromě příjemných chvil je i ideálním doplňkem každé zahrady. Máme zahradní altán a uvažovali jsme o krbu s udírnou.

Určitou představu jsem měl, ale upřesnit mi ji pomohl až počítačový program, se kterým mě seznámil synovec. Pro přípravu lahodných masových specialit a dotvoření gurmánské atmosféry si můžete vybrat speciální zahradní krby nebo grily dle bohaté nabídky vždy s dárkem, který potěší. Prodám zahradní krb s udírnou doplněný o douzovací díl s dvířky, kryt topeniště a další drobné díly. Všechny krby vyrábíme tak, aby byla zajištěna jejich vysoká účinnost hoření či grilování.


Veškeré krby , doplňky či odkládací stolky vyrábíme v šedé, bílé nebo bílorůžové variantě. Tak jako u většiny našich krbů lze zde nabídnout možnost grilování, rožnění a uzení. Tento zahradní krb se nabízí k přípravě jídel na jehle a na roštu ve stoje.


Douzovací střechy jsou ve dvou provedeních, buďto s klasickým uzením nebo se systémem Quatro, která pak umožňuje přípravu masa až čtyřmi způsoby, a to uzení a douzování, přímé a nepříme grilování a pečení. Levné zahradní krby - velký výběr naleznete online na BauMax. Krb Exlusiv s udírnou bílý. Wood Fired Pizza Oven Construction.


STV1), versus záhradné krby - Duration: 5:47. Bitala Jozef 2views. Dřevěná zahradní udírna. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Naše firma již více než let vyrábí a prodává betonové zahradní krby , zahradní krby s udírnou a další sortiment betonových výrobků do Vaší zahrady nebo zahrádky.


Jako jedni z mála výrobců zahradních krbů navíc umožňujeme v našich krbech topení dřevem libovolné velikosti. Naše zahradní krby jsou vhodným estetickým doplňkem zahrady a neměl by chybět na žádné zahradní akci.

Krby jsou vybaveny pečícím kamenem, udírnou a grilem. V naší nabídce naleznete i zahradní krby s udírnou , rohové zahradní krby , boční stoly ke krbům a kompletní sortiment krbového nářadí k zahradním krbem. Litinový plát je vhodný pro všechny naše zahradní krby , kromě typu Erik, který má jiné rozměry.


Nabízíme příslušenství k zahradním krbům, grilům a udírnám včetně náhradních dílů. S domácí udírnou se navíc můžete pustit nejen do uzení masa, ale zvládnete vyudit i sladkovodní a mořské ryby, různé druhy sýrů (nezapomeňte pod ně dát alobal, jinak se vám rozlezou po celé udírně) a nevěřili byste, jak skvěle se v ní udí čerstvá zelenina. Odkládací plocha dřezem (Franke) a pákovou baterií, kámen červená žula Multicolor Red. Ať už je umístíte na otevřené prostranství nebo třeba do pergoly, můžete se spolehnout, že vám pomohou připravit pohodovou atmosféru a krom toho také nekonečnou řadu grilovaných, pečených nebo uzených dobrot. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Krb je balen na paletě. Rozměr roštu je 53cm x 38cm. Jiří Věříš a jeho firma vyrábějí a prodávají zahradní krby , grily a doplňky pro grilování.


Díky let dlouhé praxi v oboru a speciální konstrukci dostanete kvalitní český výrobek, který je specifický svou výdrží a sestavením bez spojovacích materiálů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky