středa 13. června 2018

Topný kámen pro hada

Elektrický výhřevný kámen pro plazy. Podporuje přirozené reakce terarijních zvířat, podporuje trávení, snadno se udržuje, má přírodní vzhled a nemůže u něj dojít k přehřátí. Když se zapojeného kamene dotknu, tak citím jemné brnění, jako by do mě při dotyku. Výhřevné kameny se hodí do terárií pro některá zvířata jako jsou ještěrky, hadi , scinci, gekončíci, agamy.


Výrobci totiž vyrábí topné kameny do určité velikosti, která je však v takových případech nedostatečná.

Určitě to lze vyřešit více způsoby ( topný kabel v podlaze terária, topná rohož, atd.). Tentokrát pro háďátko :). Součástí výbavy byl topný kámen o velikosti 20x30cm a dvojtá regulace výhřevu a osvětlení terária. Topný kámen je pro hady naprosto nevhodný.


Shodla se na tom hromada chovatelů, kterých jsem se tam v diskuzi ptal. Ten vám v prodejně neřeknou. Pro hada je to nebezpečné, protože se jim může spálit bříško.


Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.

Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Halogenidová UVB výbojka, určená pro malá vivária s výškou minimálně cm. Nepíšete, ako by bol rozvod vody realizovaný vo vnútri mramorového bloku.


Ak je tam dutina, v ktorej by bol vykurovací ha ktorým by prúdila voda v kúrenia, tak vzduchová vrstva medzi hadom a mramorom by pôsobila ako izolant a prestup tepla z hada do mramora by bol dosť pomalý. Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií. Přirozený vzhled (imitace přírodního kamene). Buy original Hada labo Pro Anti Aging Lotion from Shajgoj ️ Hada Labo PRO ANTI AGING is specialized in fast-absorbing, non-greasy, suitable for the seasons. Asi každý, kdo chová většího hada (v mém případě krajtu tmavou) narazil na problém s topným kamenem.


Není vhodné používat zářivky, některé generují neslyšitelné pro nás, ale pro hada dost nepříjemné frekvence. Začněte s 50W žárovkou a uvidíte jak vám bude terárium prohřívat , kdyžtak přidáte na výkonu. Na noc vypínám světlo a tím i teplo.


Had potřebuje noční snížení teplot k udžení zdravé kondice. Velké terarium pro chameleony vč. Když jsem pak zjisitil, že jsem polapen :) a chtěl mít víc hadů , přikupoval jsem sklěněné terária , až jsem je nakonec všechny prodal a nechal si udělat dřevěné.


Prodám plně vybavené terárium pro hada. Mě osobně stavba terárií i velmi baví.

Dobrý den, koupila jsem si v bazaru kámen pro hada - užovku červenou. Když ho zapnu samozřejmě hřeje, jde o to jakou má mít výhřevnou teplotu, ruku na kameni udržím, nepálí, ale hřeje docela dost. Kámen je velký 35x20cm - asi dělaný. Zařízení terária pro Užovku červenou je snadné.


Pořiďte si klasické skleněné terárium s pevným víkem, aby vám užovka neutekla, ale pamatujte, že na víku musí mít větrací otvory. Důležité je i vyhřívání dna, ke kterému postačí topný kámen nebo zářivka. Take pouzivam pro sveho hada Vejcozrout africky topny kamen jez vypada jako kus stromu, lepsi kameny maji uz nastavenou optimalni teplotu a pise se u nich pro jak asi velky prostor jsou vhodne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky