středa 13. června 2018

Přenosný repráček

Přenosný repráček

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. B, W, Aktivní reproduktory, Bezdrátový systém přenosu. Kompaktní reproduktor, který vám zprostředkuje kvalitní přenos hudby, ať už jste kdekoli.


Oceníte jeho vlastnost plné voděodolnosti a snadné připojení pomocí Bluetooth i kabelu. Díky integrované baterii s dlouhou výdrží, kompaktním rozměrům a zpravidla zvýšené odolnosti vůči prachu, vodě nebo pádu jsou vhodné pro opravdu každou příležitost. Skvělý repráček s dlouhou výdrží, dosahem a zvýšenou odolností. Ideální do města i přírody: Designově vyladěný přenosný bluetooth reproduktor za super cenu. Nabízí prostorový zvuk, basy a slušnou výdrž: Skutečný hudební mazák a krasavec.


Bluetooth reproduktor JBL nabízí špičkový zvuk, dunivé basy, dlouhou. Tento multifunkční repráček se jednoduše propojí s vaším mobilním zařízením přes bluetooth a flash disk nebo popř. Ty výkonnější jsou však mnohem větší a již nejsou tak kompaktní na přenášení. Také si můžete vybrat různé tvary a barvy. Můžete mít přenosný reproduktor ve tvaru tubusu, krabice nebo jiné designové variace.


Přenosný repráček

Velmi oblíbené a kvalitní přenosné reproduktory jsou značky jako JBL, GoGen, NiceBoy nebo LG. Poskytnou vám komfort poslechu vaší oblíbené hudby téměř kdekoliv - stačí spárovat s vaším smart zařízením. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Dunivé basy, 360° rozptyl zvuku do všech úhlů, moderní designové provedení – přenosný Bluetooth 4. JBL Flip zaujme každého na první dobrou. NFC, hands-free, možnost nabíjet externích zařízení přes USB, funkce Party Chain, voděodolný (IP67), jack 3. Svíticí přenosný repráček - SLEVA. SVÍTICÍ PŘENOSNÝ REPRÁČEK - SLEVA. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Přenosný repráček

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Krom klasického přehrátí hudby si na reproduktoru můžete naladit rádio, nebo třeba spárovat svůj hovor. Do reproduktoru můžete také vložit USB flash disk s případnou hudbou, TF paměťovou kartu a nebo přes kabel propojit s jiným. Dobrý den, prodám luxusní reprák schovaný v kameni na venkovní použití.


Fotky jsou originál původní cena byla okolo 1. Přenosný multifunkční repráček TD-V26. Kč prodávám za 7Kč Repráček jsem zkoušel funguje v pohodě. Nejvýraznějším rysem nových reproduktorů je skvělý žulový vzhle díky kterému tento reprák zapadá do vaší za. Reprosústavy a reproduktory. Vestavěná dobíjecí lithium-iontová baterie o kapacitě 10.


Ah umožňuje až hodin přehrávání. USB nabíjecí výstup pro nabíjení zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky