středa 6. června 2018

Přestavbová sada hercules u26 na hercules u26 eco

Přestavbová sada hercules u26 na hercules u26 eco

Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Unsubscribe from Petr A? Viadruscz 49views.


Přestavbová sada hercules u26 na hercules u26 eco

Pokud nainstalujete keramickou sadu, dostanete tak kotel do 3. Nabídka kotlů na tuhá paliva VIADRUS. Uizolace čistícího poklůpku kouřového nástavce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. HERCULES DUO čl termostatický ventil ( plniaci ventil ). Regulus Regulátor tahu RT- pro kotle na tuhá paliva. Produkt je zařazen v následujících kategoriích.


Ovšem postupem času, ve vazbě na. Prospekt Návod k instalaci Návod k. Koupím prestavbovou sadu viadrus článku na eco viadrus. Může mi nědko poradit prosím. SN EN 303-a to včetně nového návodu a nového výrobního štítku. Předem děkuje a zdraví Tonda.


V konstrukci kotle společnost VIADRUS využila dlouholeté zkušenosti v oblasti litinových kotlů na tuhá paliva. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Sada obsahuje izolační desky a vodící plechy. Součásti sady je štítek na kotel s označením emisní třídy.


Oficiální zástupce obchodu KOUPELNY-ONLINE. Hercules UECO je určen k. Obchodní podmínky, reklamační řád. Poradna Topení a ohřev Kotle Kotle na tuhá paliva Příslušenství ke kotlům na tuhá paliva upřestavba. Záruční doba: Sada přestaví kotel Una kotel UEco s třetí emisní třídou pro spalování koksu. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na ! Revize a kontroly kotlů na tuhá paliva, zkoušky provozovaných tlakových zařízení. Nebyly nalezeny žádné produkty s názvem kotel viadrus prestavbova sada. Předností „nově” vzniklého kotle je kromě ekologického provozu zejména celolitinový tepelný výměník s dlouhou životností. Kdo by měl zájem volejte a pište.


Po přestavbě lze kotel využívat i na původní palivo. Z kotle se tedy stává kombinovaný kotel na ruční přikládání a automatický provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky