středa 27. června 2018

Podlahové konvektory zkušenosti

S manželkou víme, že nechceme v domě nechceme klasické radiátory (až na otopný žebřík v koupelně), takže zvažujeme teplovodní podlahovku, nebo podlahové konvektory. Má někdo zkušenosti pro srovnání obou druhů vytápění? Zvládnout vytopit konvektory celý dům? A jak vychází srovnání cenově? Konvekční podlahové konvektory se vyrábějí ve dvou základních provedeních.


Podlahové konvektory zkušenosti

Teplovodní podlahové konvektory - otopná tělesa v podlaze jsou napojena na teplovodní vytápění, teplá voda je tedy přiváděna pomocí trubkových rozvodů od topidla. Zpravidla jsou napojena na jednotný otopný systém s ostatními otopnými tělesy. PODLAHOVÉ konvektory bez ventilátoru, které pracují na principu přirozené konvekce.


Princip nucené konvekce je využíván u konvektorů s ventilátorem. Do mokrého prostředí (bazény, koupelny), dále nabízíme otopné. Podlahové vytápění, podlahové topení, topný kabel. Elektrické vytápění - diskuzní fórum.


Podlahové konvektory zkušenosti

Zde Vám rádí odpovíme na otázky ohledně problematiky elektrického vytápění. Získané zkušenosti uplatňujeme v nových řadách výrobků. Mezi naše výrobky patří: Novinka - topení s rekuperací vhodné nejen do školních učeben a kanceláří. Někomu prostě vyhovuje podlahové topení a někomu radiátory. Když si srovnám z vlastní zkušenosti : podlahové topení a radiátory, tak podlahové topení na plné čáře vede, radiátory těch mínusů mají daleko daleko víc, přesto je neočerňuju (jako to dělají lidi, kteří je mají, na podlahové topení).


Funkčně i konstrukčně vychází z řady Termo Practic, přičemž navíc pracují s bezpečným stejnosměrným napětím ventilátorů a vysoce inteligentním systémem regulace. V obou případech se topení nejčastěji instaluje mokrou cestou, zalévá se vrstvou betonu. Některé elektrické rohože však lze zabudovat i nasucho. Spirála umístěná pod mřížkou v podlaze u oken ohřívá vzduch a ten, poháněný ventilátorem, stoupá ke stropu.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Pro podlahové konvektory KORAFLEX. Mřížky z eloxovaného hliníkuKrycí mřížky KORAFLEX.


Konvektory jsou jedním ze základních druhů otopných těles. Jak již sám název napovídá, konvektory předávají teplo do vytápěného prostoru pouze konvekcí - ohřívají pouze vzduch ve vytápěné místnosti. Na rozdíl od jiných druhů. Chci podlahové topení do celého domu ale soused mi tvrdí že musím dát i konvektory k francouzským oknům. Musí tam být, když bude v celém domě podlahové topení?


Tam kde máme podlahové topení máme nyní dlažbu a tam, kde je dřevěná podlaha, tam máme konvektory. Ale měli jsme i pod plovoucí podlahou podlahové topení v bytě a kromě toho, že dlažba příjemně hřála, kdežto plovoučka ne, myslím, že splňovala ty samé funkce. Topení přímotopy už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Nízka stavebná výška umožňuje umiestnenie konvektorov do každej konštrukcie podlahy. Ich použitie je vhodné predovšetkým v priestoroch s veľkými. Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění.


Do horního patra máme navíc regulovatelné vzduchovody z krbové vložky, které využíváme když je velká zima a topíme i krbem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky