středa 27. června 2018

Krouhač zelí elektrický

ROZMĚRY: 43x15cm (dxš) Z důvodu přírodních materiálů a ruční práce se může vyskytnout menší odch. Elektrický kráječ zelí a další zeleniny Vysoce produltivní rotační kruhadlo na zelí a další druhy zeleniny. Pět nožů po obvodě kotouče zajišťuje rychlé a kvalitní strouhání zelí a další zeleniny.


Díky vyměnitelnému příslušenství zvládá pestrou škálu úkolů, umí mimo jiné krájet zeleninu na tenké nebo vlnité plátky a dokáže nas. Dřevěný krouhač na zelí - nože DOMO. Pět kusů vyměnitelného příslušenství zaručuje perfektní pracovní. Veškeré informace o produktu. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny.


Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Peugeot Elektrický mlýnek Zeli , sůl. Na zelí , jablka nebo třeba řepu zase můžete zkusit dřevěné kruhadlo s nerezovými břity. Ty jsou u sebe namontovány opravdu blízko, aby nakrouhané kousky byly maximálně jemné.


Nezapomněli jsme ani na škrabky pro leváky. Máme pro ně speciálně upravené kousky. MKZ-Univerzální a výkonný krouhač zeleniny (různých druhů) na požadovanou velikost, tloušku, tvar a hrubost.


Jedná se o výkonné zařízení, které je schopno zpracovat (za pomoci standardně dodávané základní sady kotoučů) v krátké době velké množství čerstvé zeleniny. Nože jsou vyrobeny z kvalitního ocelového plechu. Přítlačné destičky jsou dřevěné.


Tento dřevěný krouhač na zelí má břity a je vhodným pomocníkem na krou. Po mnoha zkušenostech a pokusů nakrouhat doma zelí různými mechanizmy,jsem nakonec zůstal u ruční práce. Velký kvalitní a ostrý nůž dobré prkénko a krájím,kg zelí jsem nakrájel za dvě hodiny, zelí je na jemné nudličky a nemá chybu.


Poslední várku jsem trochu přesolil. CL - krouhač zeleniny Robot Coupe. Zpracovává syrovou zeleninu. Mám mlýnek na maso Moulinex, je tam i krouhač zeleniny.


Krouhám i zelí na salát, jsou z toho takové jemné. Profi přístroj, výborná italská kvalita, super cena! Velkokuchyňské elektrické struhadlo na sýry a krouhač zeleniny. Kráječe a krouhače jsou. Velký otvor s rukojetí je vhodný k vkládání velkých kusů zeleniny, naopak menší otvor slouží k vkládání.


Je určený pro zpracování velkého množství. V kategorii krouhače máme na výběr několik velikostí dřevěných krouhačů, určitě si vyberete ten Váš. Nerezové břity maximálně naostřené. Krouháním ovoce i zeleniny rozumíme rozmělňování na menší kousky.


Krouhače zeleniny pro gastro provozy. Tématické fráze: ws krouhač elektricky krouhač na zeli jak nakrouhat zelí krouhač na zelí krouhač zelí vitamínová bomba elektricky krouhač zelí krouhač zelí elektrický elektrický kráječ na zelí jak krouhat zelí zelný salát hospodský krouhače na zelí robot na krouhání zelí zelná salát zelí na krouhání. Börner V-kráječ VExclusiveLine Pro Set Barva:. Ruční rotační kruhadlo na zelí slouží ke snadnému krouhání zelí. Kruhadlo se připevňuje k hraně stolu.


Je snadno rozebíratelné a skladné, snadno omyvatelné. Je to malý, skladný, ale výkonný stroj. Metrák ovoce podrtí za minut.


Nabízím menší a dva větší retro dřevěný krouhače na zelí a další zeleniny a ovoce se zelňákem litrů,původní bílou keramickou nádobou pro selské vybavení usedlosti,foto dvou větších dřevěných krouhačů dodám-vystavím,pro sběratele starého selského vybavení,zelňák má prasklé víko,větší krouhače jsou. Chtěla bych si konecne poridit krouhac, hlavne na zelí a okurky. Ne na nějaká množství, spíš tak jen na saláty, nebo několik porcí k uvaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky