čtvrtek 28. června 2018

Dotace na solární ohřev vody

Na opatření z podoblasti C. EA nepřesahuje 1kWh. Solární systémy, panely, kolektory na ohřev vody pro rodinné domy. Doprava po celé ČR ZDARMA. Dotace Nová zelená úsporám 40. Při vývoji klademe důraz na kvalitu a účinnost solárních systémů, které zaručují extrémně dlouhou životnost, která je několikanásobně vyšší, než je jejich návratnost.


Solární “ dotace se letos vztahují na solární panely pro ohřev vody a přitápění. Jestliže uvažujete o koupi a instalaci některého z těchto zařízení, pak popřemýšlejte, zda by se vám nevyplatilo využít velkorysosti státního fondu životního prostředí a využít možnost nechat si státem uhradit až způsobilých výdajů (částka je vyplácena zpětně). Nutné dodržet technické podmínky.


Fotovoltaický ohřev vody. Na tento fotovoltaický systém je možné získat 35. Kč na zpracování projektu a posudků. Podporován je přímý ohřev vody fotovoltaikou bez možnosti dodávat přebytky do distribuční sítě.


Dotace na solární ohřev vody

Můžete ohřívat vodu v bojleru pomocí fotovoltaických panelů. Panely jsou připojené na regulátor s funkcí MPPT a veškerá energie končí v bojleru. Elektřina se nedodává do vnitřní sítě domu ani do distribuční sítě. Specializujeme se na komplexní služby v oblasti poradenství, návrhů a instalace solárních termických systémů na přípravu teplé vody , přitápění a ohřev vody do bazénů.


Zdarma provádíme konzultaci přímo na místě a navrhneme nejvhodnější řešení solárního systému. Není - dle vyjádření Státního fondu životního prostředí (SFŽP) se regulátory ohřevu vody neregistrují! Tato povinnost platí pouze pro kotle, solární kolektory, tepelná čerpadla a fotovoltaické panely.


Dejte si na střechu solární panely. Díky dotačnímu programu Nová zelená úsporám (NZÚ) můžete získat až nákladů na fotovoltaiku zpátky. Navíc vám všechno okolo dotace zařídíme a vlastní solární elektrárnu od nás budete mít na klíč. Na nic nečekejte a připravte se na sezónu včas.


Od velikosti bojleru se pak odvíjí plocha solárních kolektorů. Na rozdíl od fotovoltaických panelů mají kolektory na solární ohřev vody podstatně vyšší účinnost, protože se nejedná o složitou přeměnu energie, ale o předávání tepla. Solární panely na ohřev vody : Cena, srovnání, jak je vyrobit doma. Nejvyššího výkonu solárů dosáhnete, když je nainstalujete ve sklonu 45–50°. Chcete ušetřit za energie?


Dotace na solární ohřev vody

Pořiďte si solární systém pro ohřev vody , bazénu, přitápění nebo teplovzdušné větrání. Přesto chcete šetřit na energiích? Už rok provozujeme solární ohřev užitkové vody , takže jsem se pokusil odpovědět na otázku: „Vyplatí se solární ohřev vody ? Krátká a rychlá odpověď zní: „Mně ne.


Na následujících řádcích se pokusím vysvětlit, jak jsem k tomu došel. Na začátku se musíte rozhodnout, zda chcete systém pouze na ohřev vody , nebo jej chcete využít i pro vytápění. Abychom vám alespoň trochu ulehčili výběr a pomohli zorientovat v nepřeberném množství nabídek, připravili jsme pro vás cenový přehled nejzajímavějších solárních systémů na ohřev vody. Velikost systému záleží na velikosti vytápěné budovy, na její tepelné ztrátě a na typu otopné soustavy.


Dotace na solární ohřev vody

Podmínkou je nízkoteplotní otopná soustava, proto je ideální. Individuální vyčíslení. Nejčastěji - let, při získání dotace 55. Solární soustavu lze aplikovat na jakýkoliv stávající systém topení.


Zdrojem tepla může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, elektrokotel, rekuperace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky