čtvrtek 21. června 2018

Požární stěnová mřížka

Jsou zhotoveny výhradně z materiálů reakce na oheň Aa intumescentních pásek a jsou klasifikovány jako konstrukční části druhu DP1. Pro možnost větrání zejména u chráněných únikových cest apod. Dále nabízíme kontrolu montáže a revize požárních vzduchotechnických zařízení ( požární klapky, požární ventily, požární stěnové mřížky ) výrobců Mandík,.


NP bude osazena stěnová mřížka. Plastová větrací mřížka do dveří Dalap GP 3v hnědé barvě je ideální pro vyrovnávání tlaků vzduchu v jednotlivých místnostech. Stěnová mřížka IMOS SM - 3x 1ks. Dostupný v dalších průměrech 368x1mm, bílá. Vzniklé otvory jsou zakryty stěnovou mřížkou se šikmými listy – zachováván stejný.


Prodej zabezpečení proti. FDML lze použít jako požární klapku ve vzduchotechnických rozvodech i jako požární stěnový uzávěr osazený krycími mřížkami v požárně dělících konstrukcích. V případě použití jako požární klapka, musí být klapky vybaveny navazujícím inspekčním dílem pro snadnou údržbu a revizi.


Pokud jde o řešení, jedna velikost na všechno nestačí. Chápeme to, a jak odpověď jsme vyvinuli nejširší sortiment výrobků na trhu, abychom vždy dosáhli optimální rovnováhu bez kompromisů na funkčnost, pohodlí nebo estetiku. Naše nabídka je jednou z nejširších na trhu a velké množství produktů máme na skladě v Hlubočince.


Pozinkovaná mřížka do kruhového potrubí s nastavitelými lamelami. Hliníková dveřní mřížka s pevnými lamelami. SMU 1stěnová mřížka uzavřená, rozteč listů 12. Požární stěnový uzávěr 2x 3PSUM 90.


PT 4M 445xhnědá, ks, 2. Protihluková sténová mřížka napr. MSU stěnová mřížkaPříslušenství, distribuční elementy. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. NOVA-F - hliníková odvodní mřížka neprůhledná s filtrem G možnost instalace do hranatého potrubí, stěny či stropu. NOVA-L - hliníková stěnová mřížka , možnost instalace do hranatého potrubí, stěny či stropu.


Mechanické příslušenství. Jednořadá stěnová větrací vyústka A-10 G-100. Dvouřadá stěnová větrací vyústka A-11 G-110. Kruhová nastavitelná dýza JD. Pracují na principu přirozené cirkulace vzduchu vyvolané rozdílem teplot.


Požární stěnová mřížka

Lze je využít též pro běžné větrání a pro denní osvětlení interiérů. Vhodná v kombinaci s potrubí EPE 1(HR-WTW). WFK je při našich montážích větrání s rekuperací nejčastěji využívaná venkovní mřížka pro sání a výfuk. Univerzální šedá barva se hodí téméř ke každé fasádě.


Použití v technických místnostech, kancelářích, nákupních centrech, apod. Manuálně nastavitelné lamely pro optimální distribuci vzduchu. Nelze použít pro instalaci do podlahy.


Ohebná hadice izolovaná průměr 200mm 2. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. MED se liší tím, že má vnitřní příčky z nehořlavého plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky