středa 20. června 2018

Digitální termostat do líhně

Nově jsme zařadili do naší nabídky výrobky, které vám pomohou v boji proti čmelíkům. W s přesností zobrazení 1°C s přesností s. Porovnání cen digitalni termostat do lihne , srovnání cen digitalni termostat do lihne na. Při výběru vajec do líhně vybírejte vejce čistá, při líhnutí vajec při inkubační teplotě a vlhkosti. K ovládání používá líheň proporcionální termostat a teplota je tedy velmi stálá. Kontrola teploty je zabezpečená.


Základní digitální termostat do terárií pro kontrolu výhřevných systémů. Termostat LR Thermo Control II. Použití pro líhně , odchovny, akvária, teraria, atd. Představujeme digitální vlhkoměr a teploměr VTurčený do stáje, líhně , terária. Teploměr do líhně se stojánkem lihový.


Celsia nebo Fahrenheita (nepovinné). Manuální nastavení hodnot PID. Funkce automatického ladění. Vejce se mohou do vaniček ukládat libovolně, menší vajíčka napříč, pro maximální využití kapacity.


Kompaktní spodní díl líhně je vybaven dvěma labirinty (nádržkami) na vodu pro přirozený odpar. Vzduch v líhni cirkuluje díky ventilátoru. Vlhkost se udržuje automatickým doplňováním vody z nádržky pomocí dvou.


Kolínkový teploměr do líhně L Kolínkový teploměr do líhně L - líhňový kolínkový teploměr ve tvaru L do líhně vajec s rozpětím teploty od 25° do 45°C. Zahnutý teploměr na měření teploty v líhních je delší stranou zasunut v sondě líhně , na kratší má stupnici pro odečítání aktuální teploty v líhni. Líhňařské teploměry rovné i líhňové teploměry kolínkové použitelné do každé líhně na kuřata a drůbež. C krocích Řízení vytápění a chlazení. Paměť nastavení při výpadku el.


Digitální termostat do líhně

Tento termostat tedy např. O nastavené teploty, ale vypne ohřev těsně před tím a tím nedojde k přetopení líhně , jak se často stává při použití klasického termostatu. Samozřejmě, že i hodnoty podle kterých toto proporcionální řízení funguje, lze manuálně nastavit nebo.


Ono nejde tak jen o spolehlý termostat. Líheň musí splňovat i další požadavky. Jakýkoliv termostat s přesností 1°C vám poslouží, ale je třeba, aby teplota byla stejná v celé líhni, přiměřená výměna vzduchu a vlhkost. A vše aby bylo umístěno v místnosti se stálou teplotou, pokud nechcete vytvářet složitější. Jednoduchý digitální termostat s dvěmi výstupními relé umožňuje regulovat teplotu v rozmezí -50°C ~ 100°C s rozlišením 0. Na jeden výstup je možné připojit například topení a na druhý chlazení.


Mini regulátor teploty. Regulace ohřevu a chlazení. S velkým a přehledným LED displejem pro lepší čitelnost. Největší oblibě u našich zákazníků se těší automatická digitální líheň. V nabídce naleznete levné a zároveň kvalitní líhně a inkubátory na vejce veškeré drůbeže, a to líhně na slepičí, husí vejce, kachní vejce, křepelky, krůtí vajíčka a další.


Popřípadě můžete vyzkoušet i líhnutí a odchov ptactva. Digitální termostaty jsou určeny pro řízení topných nebo chladících soustav v rodinných domech, bytech a kancelářích. Mohou být použity pro plynové nebo olejové kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony, přímotopná tělesa nebo pro ovládání vzduchotechniky. Nevíte jaký termostat.


Dobrý den, Vítejte v našem specializovaném obchodě zaměřeném na líhně a příslušenství pro domácí líhnutí. Naleznete u nás vysoce kvalitní líhně pro domácí i profesionální použití. Naše společnost má obrovské zkušenosti v dovozu zemědělských potřeb.


Na objednávku dodáváme i vysokokapacitní líhně pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky