středa 27. června 2018

Specialized vršovice

Vybírejte z kompletní nabídky jízdních kol a příslušenství Specialized. Objevte svět výrobků Specialized – horská kola, silniční kola, trekingová kola, městská i dětská kola. Pro všechna kola prodáváme široké spektrum značkových doplňků Specialized. Značková prodejna kol a doplňků Specialized. Kompletní nabídka horských a silničních kol a cyklistického vybavení a doplňků na kola.


Profesionální servis kol. BG FIT centrum, nastavení posedu na kole. Možnost testovacích jízd na vybraných modelech.


Jako ostatní webové stránky, také Specialized používá cookies, abychom si správně zapamatovali, co se vám líbí a příště vám to ukázali. Pokud souhlasíte, pokračujete v prohlížení, případně si přečtětě naše pravidla pro používání cookies. Specialized Concept Store Velocentrum Peksport s 500mse nachází na známé adrese v pražských Vršovicích. Zde si můžete vybrat horská kola do terénu.


Přijďte si otestovat nové modely kol Specialized do naší prodejny Specialized Velo Centrum Voleský. Vyberte si vhodný střih, který vám sedí a materiál, který je vám příjemný a plní svou funkci (odvést pot, nebo zahřát). Oblečení na kolo je zákla abyste si užili jízdu. Díky dlouholeté zkušenosti a maximální ochotě můžeme zákazníkům poskytnout bezkonkurenční servis tak.


Prodavaj tady vrcholny rady kol Specialized. Moc ochotu necekejte, pokud tam jdete jen pro dil za 100kc treba. Servis musí být pravidelný a má za úkol udržet kolo v perfektním stavu. Zejména oceňuji vstřícný přístup paní K, která se o mě postarala jako o vlastního. Na prodejně sportovních potřeb v Praze - Vršovicích najdete nejžádanější zboží podle sezóny, produkty v akci a sortiment textilu, který není na e-shopu.


Sportovní prodejna Praha. Souhlas se zasíláním newsletteru. Vážení zákazníci, provoz prodejny je obnoven. Pokud nemusíte nutně na prodejnu, tak nakupujte přes e-shop. Prodejna v Praze je otevřena a slouží i jako výdejní místo.


Nabízíme rozvoz po Praze. Dezinfekce je zajištěna u vstupu na prodejnu a nepouštíme více než zákazníků. Udržujte rozestup metrů. Jarní akce - Servis kola. Připravte své kolo na letní sezónu v Neklan sportu ve Vršovicích.


Prodej jízdních kol, cyklistických potřeb a doplňků na kola Specialized. Samotná šířka nabídky prestižní americké značky a technická úroveň jednotlivých modelů však zdaleka nejsou tím jediným stavebním kamenem, na němž by vše stálo. Cykloservisy v Praze a okolí. Vítejte v Katalogu ProdejnaKol. Vyberte si jízdní kolo v prodejnách kol nebo v kamených obchodech s jízdnímy koly a bicykly.


Doplňky a potřeby, které Vám zpříjemní cestu na kole pro cyklisty a bikery na horských kolech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky