úterý 26. června 2018

Výroba baterií

Výroba baterií

Start your Pulseway journey today and enjoy the most portable RMM on the market! RMM and PSA software rated by PC magazine. Společnost HE3DA se zabývá vývojem revoluční konstrukce lithiových baterií.


Nehořlavost, relativně nízká cena, dlouhá životnost a recyklovatelnost – to mají být přednosti nových lithiových baterií podle jejich konstruktéra Jana Procházky. V dalších letech chce firma. Nezáleží na tom zda se jedná o akumulátory nebo primární bateie, postupy jsou stejné.


Staré baterie vyjmeme, nahradíme novými a přístroj po otestování opět zavřeme. Výroba elektromobilu Jaguar I-Pace přerušena: není dostatek baterií Elektromobil Jaguar I-Pace se vyrábí ve Štýrském Hradci v Rakousku. Od pondělí bude výroba na týden přerušena z důvodu problémů s dodávkami baterií. V zatím malé továrně v pražských Letňanech se dnes slavnostně rozběhla výroba revolučních 3D baterií firmy HE3DA. Stojí za nimi český vědec Jan Procházka.


Výroba baterií

V současné době se u nás vyrábějí jen průmyslové baterie, a to ve firmě SAFT Ferak v Raškovicích na severní Moravě. V blízké budoucnosti bude v České republice také zahájena výroba lithiových baterií určených pro elektromobily. GES-ELECTRONICS má dlouholeté zkušenosti s prodejem a výrobou mnoha druhů akumulátorových baterií (akubloků) a specifikací pro užití v různých aplikacích.


Zakázková výroba akumulátorů umožňuje použít nejefektivnější řešení pro daný typ akumulátoru. Akubloky je možné vyrobit zcela dle přání zákazníka, tedy. Výroba baterií a akumulátorů v Hradci Králové a okolí.


Výroba baterií

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zdeněk Švarc - ŠvarcHK. Repasujeme baterie do akunářadí, vysavačů, rc modelů, záložních zdrojů, svítilen, aj. Naší specializací je výroba a repase baterií. V tomto směru u nás nejdete tu nejvyšší kvalitu, o které se za více než let přesvědčilo mnoho spokojených zákazníků. Repasování a výroba baterií do elektrokol a aku nářadí všech značek, typů a provedení.


Nabízíme dvouletou záruku na kapacitu. Dle přání zákazníka vyrobíme přesnou baterii Ni-C Ni-Mh, Li-ion. Celá výroba baterií bude plně robotizovaná. Jednáte přímo s výrobcem.


Výstavba je realizována díky soukromým investicím v hodnotě miliard korun z privátních zdrojů, bez státních dotací a podpor. Do projektu MES investují čeští investoři jsou soustředěni ve fondu Battery Unite. HFR - nabíječe trakčních baterií s velkou účinností Výkonné nabíječe s řídící jednotkou.


Vysoký výkon, účinnost a rozsah nabíjecích napětí a proudů. Repase a výroba baterií do elektrokol, golfových vozíků, segway, baterie do aku nářadí. Repase baterií pomocí článků Panasonic, Sony, Sanyo, LG. Tři specializované úseky.


Hlavní předmět podnikání společnosti je zaměřen na oblast průmyslové automatizace a lze jej rozdělit na tyto činnosti: vývoj a výroba nabíječů, velkoobchod s elektrotechnickým materiálem a dodavatelskou činnost v oblasti průmyslové automatizace. Naše firma má dlouholeté zkušenosti s výrobou i profesionální repasí baterií do mnoha značek akumulátorového nářadí. Pro výrobu a repase používáme kvalitní značkové baterie.


Airsoft výroba modelářských NiC NiMH, in-line baterií (články přímo na sobě bez použití pásků) pro vysoké proudy testování baterií na profi zařízeních vč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky