úterý 26. června 2018

Prodam indukcni

Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Funguje na 1, zadne problemy s nim nikdy nebyly. Duvod prodeje: Uz ho nevyuzijeme.


Preferuji osobni predani. Dům a zahrada - Indukcni deska bazar. Bohuzel nam nefunguje s aktualnim nadobim na chate a je jednodussi zmenit varic. Moznost osobniho predani v Brne nebo na trase Brno-Zlin-Uherske Hradiste a okoli nebo postou. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. K prodeji Kávovár paková La Spaziale Svč. Mlýnek na kávu automatický značky SM.


Prodam indukcni

Nordline,Kuchyňská linka (bar) značky IKEA ve tvaru (G) vč. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stroje - Indukcni varic bazar. BOMANN,skoro nepoužívaný.


Prodam indukcni

Ohřev během několika vteřin díky indukční technologii, úspora času oproti klasické topné desce, bez fáze předehřívání-nízká spotřeba el. Možno zaslat i na dobírku. Nepoužívaný dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou varnou deskou, návodem i krabicí.


Má naběháno minut při odzkoušení. Před dvěma lety přivezen z Německa, ale nevyužit z důvodu stěhování a celou dobu se nám to válí akorákt na skříni, jelikož využíváme kuchyň rodičů. Prodám indukční vařič zn.


Dotykové ovládání, Šetří čas a energii, Nedělená varná deska VÝHODY INDUKČNÍHO. Ostatní - Indukcni deska bazar. Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele.


Je na nich vidět časté používání. Koupená před montáží kouchyně, 2měsíce stará. Důvod prodeje koupě plynové desky. Nábytek - Indukcni varna bazar. Prohlédněte si aktuální inzeráty indukcni varic.


Prodam indukcni

U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Projděte si inzeráty prodam indukcni varnou na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Mobily - Indukcni nabijecka bazar. Nový,nepoužitý,originál zabalený. Na hrnce je 30-ti letá záruka. Bohatý výběr sad hrnců za skvělé ceny!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky