středa 27. června 2018

Nástěnná rozvodnice

Skříň je oceloplechová, kotvící otvory 10mm. Jednokřídlé dveře ( na přání dvoukřídlé), více druhu zámků, těsnící pěnová pryž 15xmm po celém obvodu. VEŠKERÝ VELKOOBCHODNÍ PRODEJ POKRAČUJE VE VŠECH NAŠICH POBOČKÁCH V CELÉ NAŠÍ SÍTI BEZ VÝRAZNÉHO OMEZENÍ.


Nástěnná rozvodnice

Jsme připraveni vám poskytnout veškeré služby a zajistit vám plynulé zásobování našimi výrobky, tak jak jste byli zvyklí. Pro přístroje o celkové šířce modulů. Rozvodnice pro nástěnnou montáž. Rozměr modulu odpovídá šířce 1f jističe, t. Nástěnná plastová rozvodná skříň IP65. Jsou vyráběné v provedení do dutých stěn, pod omítku a na stěnu.


Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažení. Zásuvkové rozvodnice jištěné s proudovým chráničem. Menu Menu Zpět Hlavní nabídka Ventilátory Domovní ventilátory. Easy- typ produktu nebo součásti: rozváděč.


M NA omítku IP6 průhledné dveře, řady. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení. Bytové rozvodnice s možností montáže pod omítku zapuštěná nebo na omítku nástěnná jsou v plastovém provedení a to bez dvířek a nebo s dvířky.


Dvířka jsou bílá neprůhledná nebo. V - výška rozvodnice , H - hloubka rozvodnice. Použitelná hloubka je H-mm. Na přání zákazníka zhotovíme i rozvodnice atypických rozměrů.


Nástěnná rozvodnice

Ke specifikaci rozvodnice je možné použít Konfigurátor. Tato bílá plastová rozvodnice s plnými dvířky vhodná pro domovní aplikaci je navržena ve stejném design. Einzelschrank SE - Die Umstellung lohnt sich!


JIŠTĚNÍ, ROZVODNICE , Elektromateriál a svítidla. OEZ Distriton zapuštěný rozvaděč RZA-Z-3Splech. Vážení zákazníci, s ohledem na nově vzniklou situaci ze dne 15. Vás rádi informovali o tom, že veškerý prodej a služby nabízené podnikatelům jsou stále k dispozici jak na prodejnách, tak na našem e-shopu.


Prohlédněte si aktuální katalogy a rozvodnice 1-4. Prodáváme rozvaděčové skříně, rozvaděče, rozvaděče elektrické, rozvaděče plastové a rozvaděče venkovní. Rozvaděčové skříně mohou být plastové nebo kovové. Vestavná domovní plastová rozvodná skříň 1-řadá s plnými dveřmi pro modulů.


Mini Pragma vestavěná rozvodnice , 3x12mod. OEZ zavádza do svojho sortimentu úplne nový rad rozvodníc pod obchodnou značkou DistriSet. Oceľoplechové rozvodnice sú určené na montáž modulárnych prístrojov, elektromerov a ostatných prístrojov do 4A, zahŕňajú aj protipožiarne prevedenie.


Nástěnná rozvodnice

Plastová nástěnná rozvodnice nemá výrobní štítek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky