čtvrtek 14. června 2018

Coriolisův průtokoměr

Coriolisův průtokoměr

Díky velice flexibilní konstrukci průtokoměrů je lze snadno instalovat do nejrůznějších systémů. Přizpůsobením viskozitě kapalin, jejich tlaku a teplotě lze rychle najít pro každou aplikaci vhodný průtokoměr nebo snímač. Měření průtoku probíhá buď v otevřeném kanále či častěji v uzavřeném potrubí. Měření této veličiny se uplatňuje největší měrou v průmyslové praxi pro sledování toku kapalin a plynů, správné dávkování a. Proline Promass I 3pro chemický průmysl.


Coriolisův průtokoměr

Kombinuje v sobě přímé měření viskozity a průtoku s kompaktním, snadno příst. Stlačený zemní plyn se rovněž považuje za nejčistější palivo do spalovacích motorů. Nový průtokoměr CNGmass je speciálně určený pro čerpací stojany. Contextual translation of coriolisův into English. Kompletní portfolio pro procesní instrumentaci.


Průtok, výška hladiny, teplota, tlak, procesní analýza. Coriolisův hmotnostní průtokoměr typ TMU. Měřicí přístroje, snímače, systémy a. TMR je vhodný pro měření průtoku kapalin, plynů a viskózních medií v nejrůznějších odvětvích jako například chemickém, petrochemickém, ropném, plynárenském atd. Digitální přístroj Sitrans FC4s malou vestavnou délkou je určen pro nejrůznější úlohy měření průtoku kapalin nebo plynů ve všech průmyslových odvětvích. Přístroj s typovým označením Sitrans FCS2se vyznačuje kompaktním uspořádáním umožňujícím jeho použití například v malých a současně výkonných zařízeních pro tankování CNG do vozidel s plynovým pohonem.


Coriolisův průtokoměr

Průtokoměr umožňuje optimalizovat chod a zvýšit. Dánská společnost Royal Unibrew, jejíž ředitelství sídlí ve městě Faxe, vyrábí, pro-dává a distribuuje pivo, sla nealkoholic-ké nápoje, ovocné nápoje a minerální vody. S malou vestavnou délkou je určen pro nejrůznější úlohy měření průtoku kapalin nebo plynů ve všech. Především se nyní nejen číslicově zpracovává měřicí signál, ale také se číslicové vytváří řídicí signál. CORIOLIsůV pRůtOkOMěR V systéMeCh dáVkOVání kapaLIn – Funkce multi-range: jednoduchá změna rozsahu pomocí digitálního rozhraní.


Elektronika s integrovanou regulační funkcí pro ovládání ventilu nebo kapali-nového čerpadla. Human translations with examples: coriolisův efekt, coriolisova síla. Naše sleva výrobek je dodáván ve vysoké přesnosti a dlouhé životnosti. Indukční průtokoměr typ MIK z různých materiálů.


Coriolisův průtokoměr

Pro různé typy medií v chemickém průmyslu je přístroj vyroben z různých materiálů. Instalace přístroje je rychlá a. Najděte nejlepší kvalitu a levný průtokoměr od našich profesionálních výrobců a dodavatelů. Náš měřič průtoku je dodáván s vysokou přesností a dlouhou životností. BIBUS AG Group is a network of trading, service and manufacturing companies with subsidiaries in more than countries.


The business areas are Mechatronics, Pneumatics, Hydraulics, Environmental technology and e-Manufacturing. Kapalina nebo hustý plyn proudí skrz trubici, rozkmitávanou malým pohonem. Toto zrychlení vytváří měřitelnou zkrutnou sílu na trubici, proporcionální hmotnosti. Hmotnostní průtok je indikován bez nutnosti.


Dopplerův průtokoměr vyžaduje v kapalině obsah pevných částic nebo bublinek (minimálně 1ppm částic velikosti alespoň 1um) vhodný pro měření v odpadních vodách nebo znečištěných tekutinách, nikoliv destilované nebo pitné vody Princip: - využití frekvenčního posunu (Dopplerův jev) ultrazvukového. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky