středa 20. června 2018

Kamna bergamo

Kamna bergamo

Mohou se používat i jako hlavní zdroj topení, ale jen za předpokladu, že máte menší příbytek. V spodnej časti kachieľ je umiestnený priestor pre zásobu dreva. Pro bezproblémový provoz krbových kamen je potřeba tah komína v romezí až 12Pa – to odpovídá výšce komína 4. K tomuto modelu krbových kachieľ je zabudovaný odnímateľný výmenník, ktorý slúži k ohrevu vody. Tá je odtiaľ vedená do radiátorov v. BERGAMO najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jmenovitý výkon kW (kilowat) Rozsah výkonů až 5. Celkový vytápěný prostor až 124. Provedení jednoplášťové, dvouplášťové dvouplášťové. Materiál druhého pláště smaltovaný plech. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vnitřní šamotový obklad a masivní litinová dvířka garantují dlouhou životnost. Terciální spalování zužitkuje zbytkové plyny, takže kamna topí velmi úsporně a přitom účinně. Ve spodní části kamen je umístěn prostor pro zásobu dřeva.


Ta je odtud vedena do radiátorů v dalších. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nalezeno: 3produktů.


PRITY krbová kamna Ws výměníkem. Kamna bergamo s vymenikem. Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Součástí dodávky jsou pouze kamna a teplodovní výměník.


Kamna bergamo

Ostatní topenářské věci se objednávají zvlášť. Sestavuje se do kamnářské malty, spáry jsou vymazávané. Jeji výhodou a samozřejmostí je: Komínová klapka Popelník Regulace přívodu vzduchu Dvojitá zadní stěna let záruka ! Tento typ je možno doplnit vychlazovací smyčkou. Díky terciálnímu spalování kamna dosahují vysoké.


Použitelné palivo: kusové dřevo, ekobrikety, uhelné brikety. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bergamo s vyjímatelným výměníkem. Plášť kamen a boční stěny jsou smaltované. Přikládací a popelníkové dveře jsou z velmi odolné litiny, upravené odolnou barvou proti teplu a otěru.


Kamna bergamo

Krbova kamna bergamo s vymenikem. Bojíte se, že na kamna nemáte místo? V naší nabídce najdete jak rohová krbová kamna , tak kamna kompaktní velikosti vhodná i do menších prostor a úzká krbová kamna s hloubkou menší než cm.


Jste vyznavači retro stylu? I na vás myslíme a nabídneme vám klasická krbová kamna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky