čtvrtek 7. června 2018

Kompaktní tepelné čerpadlo vzduch voda

Kompaktní tepelné čerpadlo vzduch voda

Kompaktní tepelná čerpadla vzduch - voda s vysokým topným výkonem se dokonale hodí pro novostavby rodinných domů a dvojdomků. Jednoduché a elegantní řešení pro novostavby. Jeho cena se vždy bude odvíjet především od ceny vlastní jednotky. Pokud ale vyberete dobře, koupě se vyplatí.


Kompaktní tepelné čerpadlo vzduch voda

STIEBEL ELTRON reagoval na stoupající poptávku po tepelných čerpadlech rozšířením sortimentu o kompaktní tepelná čerpadla systému vzduch – voda ve vnitřním provedení s invertorovým chladícím okruhem. Společnost OCHSNER vyvíjí a vyrábí tepelná čerpadla ve svých závodech v Rakousku a Německu. Výkon tepelného čerpadla vzduch - voda Master Therm CZ se dimenzuje na 1 tepelných ztrát domu. Právě tato tepelná čerpadla získala v uplynulých letech mnoho ocenění za technické řešení i design. Tepelná čerpadla vzduch - voda.


Provoz je možný i bez realizace vrtů či plošných kolektorů. Pro potřeby špiček při velmi nízkých teplotách je však potřeba doplňkový zdroj. Tím může být váš stávající. Speciálním provedením tepelného čerpadla je multifunkční jednotka, která nabízí kombinaci zařízení pro chlazení a současnou výrobu teplé vody pro vytápění nebo ohřev teplé vody. Tato tepelná čerpadla odebírají teplo ze svého okolí (v tomto případě ze vzduchu), a tuto nízkoteplotní energii předává do vody jako topného média pro vytápění přes výparník tepelného čerpadla.


Kompaktní tepelné čerpadlo vzduch voda

Zdrojem tepla je venkovní vzduch. Díky moderním invertním technologiím jsou všechny klimatizace, které jsou na trhu dostupné zároveň i tepelná čerpadla vzduch vzduch. To znamená, že čerpadlo bere teplo ze vzduchu pomocí venkovní jednotky a vnitřní jednotka ohřívá vzduch v místnosti. Jednotka je schopna místnost vytopit velmi rychle a díky funkci.


K tomuto typu čerpadla budete potřebovat doplňkový zdroj tepla k vykrytí spotřebních špiček energie při velmi nízkých teplotách. Nebo může být doplňkový zdroj tepla součástí zvoleného systému. Nízke vonkajšie teploty kladú na tepelné čerpadlo typu vzduch - voda vysoké nároky, kvalitné tepelné čerpadlo je ale pre prevádzku v mrazivých dňoch konštruované a riadne otestované, a to ako v skúšobných laboratóriách, tak aj v reálnej prevádzke. Na druhú stranu vysoké teploty vonkajšieho vzduchu počas jari, leta a. Prevádzka je možná aj bez realizácie vrtov či plošných kolektorov. Pre potreby špičiek pri veľmi nízkych teplotách je však potreba doplnkového zdroja.


Kompaktní tepelné čerpadlo vzduch voda

Ako si vybrať tepelné čerpadlo. Vyberte si zo širokej ponuky vysokokvalitných japonských tepelných čerpadiel Panasonic Aquarea. Pri výbere je dôležitý optimálny výkon pre vašu domácnosť.


Poradíme vám s výberom. Těchto parametrů je dosaženo pomocí vysoce výkonného kompresoru Daikin Scroll a použitého chladiva R410A. Instalace tohoto nového čerpadla proběhla během dvou dní, po kterých tepelné čerpadlo začalo dodávat teplo. Invertorová technologie splňuje všechny požadavky na vysokou účinnost.


Pokud nevíte, jaké tepelné čerpadlo zvolit. Ve spojení s podlahovým vytápěním dosahuje tepelné čerpadlo své nejvyšší účinnosti. Kombinace se solárním systémem REMKO RSK pro ekonomickou přípravu teplé vody a podporu vytápění. Energii získanou při nízké teplotě přečerpají na vyšší a předávají ji do otopné vody.


Elektrická energie je spotřebovávána jen na pohon kompresoru a ventilátoru tepelného čerpadla. Poskytuje komfortní vytápění v zimě, chlazení v létě, přípravu teplé vody a větrání po celý rok. Najdete je na následujících řádcích, nebo v jednotlivých sekcích čerpadel vzduch - voda , vzduch - vzduch a voda - voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky