pátek 15. června 2018

Montáž nezávislého topení octavia

Příjemné teplo ve vašem voze, dobrá viditelnost cesty – a to vše ještě předtím, než vyrazíte na cestu. Vámi vybrané teplovzdušné nezávislé topení či nezávislou klimatizaci namontujeme v naší provozovně či přímo u Vás. Octavia a Yeti, které mají nainstalované nezávislé topení. Zima se pomalu blíží i kalendářně, ovšem v tomto případě na zamrzlá skla i obtížné startování. Ahoj klubáci, tak je to tady o tomto víkendu proběhne montáž nezávislého topení, snad mám vše potřebné.


Nebylo to vůbec jednohuché a už teď vím, že kdybych věděl co vše budu muset sehnat a za jaký peníze, tak do toho znova nejdu (pozor, tohle říkám vždy, než přijde další výzva) Ale pokud se do toho pustíte, tak jako já, tak Vám budu držet pěsti a pokusím. Nezávislé topení pro váš vůz. Je něco příjemnějšího, než nastoupit do vyhřátého auta za chladného a mokrého či sněžného dne a vyjet na cestu s dobrou viditelností?


A to bych nebyl já, abych si to nějak neokořenil. Do fábie jsem to zvládnul na výbornou a do dnešního dne to maká jak o život. Prvotní úvaha byla jaký druh topení zvolit zda analog - ther.


Možná záruka až na roky bez limitu počtu ujetých km. Do sve octávky, představoval by jsem si aby mě to. Elektrické přídavné topení – ESC Green tec Halogenové dvojité světlomety. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis.


Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy. Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Montáž se provádí v odborném servisu. Například u nejprodávanější Škody Octavia vyjde na 25.


Za rozšíření takzvaného nezávislého topení mohou zmrzlé prsty řidičů aut se vzduchovými motory. Typicky jde o šoféry starých Volkswagenů Brouk nebo třeba i osobních tatrovek. Motory této konstrukce slabě a pomalu topily, bylo nutné přijít s externím řešením.


Přihřívač lze využít jako dokonalý základ pro levnou dodatečnou instalaci nezávislého topení. Tím prodlužuje jejich dojez aniž by zatěžovalo. Mam provedení benzin nebo diesel. V servisu Ford jsem sice byl, v dešti a silném bohužel nebylo jako na schvál v kabině nic cítit. Myslím si, že by měl být výfuk nezávislého topení vyveden až za zadní nápravu.


Pokud je vyveden pod přední nápravu, mohou se zplodiny hoření nějakými průduchy dostat do kabiny, minimálně při nastupování do vozu z. Při zadání před výrobou vozu stojí například tisíc Kč, ale jeho dodatečná montáž se může vyšplhat až na tisíc Kč. Ceny se samozřejmě liší podle modelu vozu, výkonu topení a typu ovládání. Tak plná syntetika a rozumné zacházení při prvních km jízdy bohatě stačí. Něco jiného je když máš na stavbě promrzlej buldozer a je třeba ho nastartovat. To samé autobusy, nebo kamiony, kde je spouštění nezávislého teplovodního topení před startem v podstatě povinné.


Tý jo , kde jsi na to narazil ? No , vypadá to, že rusko se opičí po číně a kopíruje eberspachera. No , těžko říct , rozhodně zkoušet kupovat to nebudu. Teploty pod nulou, zamrzlá skla, obtížné startování studeného motoru: uvedení vozidla do chodu nebývá v zimním období zrovna jednoduché. Více bezpečnosti, více komfortu, nižší. Před případným přihozením nebo zakoupením mě bezpodmínečně kontaktujete, aby se předešlo nedorozumění.


Sada topení obsahuje TT EVO originál zástavbové sady pro Superb III a ACC komfort kit. Na prodej a montáž nového startéru, alternátoru či nezávislého topení poskytujeme záruku měsíců. Na opravy a repase poskytujeme záruku měsíců. Pro přijetí záruky je nutno doložit doklad o koupi a doklad o odborné montáži, pokud bylo zboží u nás pouze zakoupeno (bez montáže).


Webasto, tedy profesionálové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky