úterý 16. srpna 2016

Zahradní zděné krby

Zahradní zděné krby

Vám domů Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. V této sekci najdete ukázky našich realizací zděných krbů. Pokud se Vám některý z nich líbí a měli byste zájem mít stejný či podobný doma, kontaktujte nás, rádi Vám vypracujeme cenovou nabídku na výrobu či stavbu krbu na klíč. R, na Jihu Čech, ručně vyrábíme zahradní krby (nebo se jim také říká venkovní krby ) a zahradní krby s udírnou včetně příslušenství, montáže a servisu.


Zahradní (venkovní) krby vlastní výroby převážně z přírodních materiálů (pískovec, žula, dub.) s udírnou i bez, nebo pouze jen na opékání a grilování např. Zděné zahradní grily patří mezi relativně nejjednodušší topidla. Kamnářství Vyhleďalovi Hradec Králové nabízí zděné krby.


Stavíme zděné i nerezové komíny značek Schiedel, EKO komín a Ciko. Klasicky řešené zděné vnitřní krby s otevřeným ohništěm, nejsou příliš vhodné na vytápění. ZAHRADNÍ KRBY Kompletní sortiment zahradních krbů a krbového příslušenství.


Zpříjemněte si chvilky oddechu grilováním v jedinečných zahradních krbech české výroby. Výrobce zahradních krbů má více než let zkušeností. V nabídce též zahradní krby na opékání selat, krboudírny a zahradní pec.


Z čeho stavět zděné zahradní krby a grily s udírnou. Vyrábíme a prodáváme zahradní krby a udírny , venkovní krby s udírnou , udírny , grily, krby , příslušenství pro grilování a doplňky pro. Kromě udírny či grilu Vám navrhne klidně i celou zahradní kuchyni.


Zahradní zděné krby

Tvarovky jsou sice určené primárně na suché zdění. Součástí krbu je základová deska. Zahradní krb Lužnice je jednoduchý venkovní krb, bez postranních stolků. Spodní deska topeniště je vyšamotována. Možno změnit barvu dlažby (hnědá, šedá).


Autor: Archiv ireceptar. Na snímcích je zachycena stavba půlkruhového tvaru ohniště, pro začátečníky je však vhodnější obdélníkový. Cihly pak klademe na ocelový překlad.


Pro obloukový otvor si musíme například z dřevotřísky vyříznout šablonu a oblouk zpevnit plechem. Zahradní udírna Rožmberk má postranní stolek pro odkládání při grilování. Vybrat si můžete ze dvou povrchů - šedá a hnědá. V ceně krboudírny je základová deska. Horní a dolní topeniště je vyšamotováno - z důvodu lepší akumulace tepla při uzení.


Venkovní betonová udírna je ručně. Pro krb je nutné zhotovit robusní betonový zaklad. Naše zahradní krby mohou sloužit pro účely Vaší zahrady, pergoly, altánu či venkovního posezení u restaurace.


Zahradní zděné krby

Nabízejí možnost příjemného opékání potravin bez zapáchajícího kouře a snadno je lze doplnit o gril, pec či udírnu. Tyto prvky se stávají nedílnou součástí a místem pro příjemné chvíle v naší zahradě. Příprava nejrůznějších pochutin přímo venku ve společnosti rodiny nebo návštěvy patří k příjemnému počasí, ale i. Nabízíme kvalitní krby s možnost jejich stavby nebo rekonstrukce. Plynové zahradní topidlo ACTIVA BROLLY ECO-PLUS 3kW Pro zpříjemnění posezení venku nebo na terase restaurace či kavárny v chladnějším období jistě oceníte plynová topidla a zářiče německé značky ACTIVA. Nerezová spona na uchycení dodatečného komínového dílu pro zahradní krby Atlas a Siesta.


Nabízíme příslušenství k zahradním krbům, grilům a udírnám včetně náhradních dílů. Chcete-li si zpestřit Váš běžný způsob bydlení posezením u otevřeného ohně, jsou pro Vás venkovní krby a grily značky Sunday nejlepší volbou. Ať už dáváte přednost grilování, rožnění nebo barbecue, u nás určitě naleznete vše, co potřebujete.


Zahradní zděné krby

Nabízíme Vám zahradní pizza pece, přenosné grily, zahradní krby a venkovní kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky