úterý 23. srpna 2016

Regulace topení přes internet

Regulace topení přes internet

Jetzt zu den Highspeed-Tarifen wechseln. Wir beraten dich bei der Auswahl. Systém řízení elektrického podlahového topení lze doplnit o další prvky, které Vám usnadní ovládání a zvýší komfort bydlení. HR - modul má zabudováno relé, které zapíná a vypíná například topný konvektor , elektrický ohřívač vody, klimatizaci nebo jiné zařízení podle časového programu.


Ovládejte topení přes internet. Přihlaste se do speciálního webového rozhraní MAX! Portal nebo si stáhněte do telefonu mobilní aplikaci.


V době, kdy celý svět de facto řídí počítače, často hledáme způsoby, jak si život zjednodušit. Věděli jste, že pustit si doma topení jde i přes mobil? Spojením termostatu a mobilního telefonu vznikl unikátní systém regulace požadované teploty na dálku.


Regulace topení přes internet

Pomocí zprávy SMS je možné dálkově ovládat topení např. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu. Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon, zda kotel topí nebo netopí, a. Aplikace pro vzdálené ovládání vytápění, klimatizace, vzduchotechniky, bojleru na ohřev užitkové vody přes mobil, tablet nebo notebook připojený na internet Novinka v systémech regulace topení , klimatizace a dalších spotřebičů. Regulaci topného systému většinou pořizujeme z důvodu snížení nákladů na topení a zvýšení teplotního komfortu objektu. Abychom toho dosáhli, je třeba správně vybrat regulační systém nebo některý z autonomních termostatů.


Příjemné praktické a jednoduché, to je ovládání topení na chatách a chalupách. Pomocí GSM termostatu lze nastavovat a zjišťovat přes telefon. Slouží pro dálkové ovládání elektrických přímotopů, spínání bojlerů a. Nejoblíbenější produkty Regulace topení Bezdrátová regulace topení pro celý objekt PocketHome House Bezdrátová regulace topení pro celý objekt PocketHome House Digitální centrální jednotka s bezdrátovými hlavicemi a možností ovládání přes GSM síť. Možné ovládání termostatů přes internet Jsou dvě možnosti jak propojit a používat regulaci topení přes internet. Snímání venkovní teploty běžným p. Skip navigation Sign in.


Regulace topení přes internet

Na radiátor je namísto klasické regulace , osazeno ovládání s wifi přenosem signálem. Toto ovládání lze nastavovat i ručně v případě výpadku internetu. Sensor na oknech také upozorní majitele a spustí alarm při neoprávněném vniknutí. Všechny zařízení mohou být také ovládány přímo z chytrého telefonu přes domácí síť nebo přes internet napříč světem.


Pro regulaci topení v objektu lze vybrat nepřeberné množství metod od základní ruční regulace klasickým ventilem až po komplexní regulační systémy. Níže jsou uvedeny tři základní způsoby regulace topení elektronikou. Komplexní systém regulace teplovodního topení poskytující ideální řešení pro komfortní velice úsporné vytápění nejen nízkoenergetických či pasivních domů ale i velkých průmyslových objektů a škol. Wifi termostaty představují novinku v oblasti regulace teploty obytných budov. Nabízí stejné standardy jako běžné oblíbené termostaty, navíc je lze jednoduše a pohodlně řídit pomocí chytrého telefonu odkudkoliv.


Regulace topení přes internet

Připravujeme variantu Exeo s Wifi, kde zůstanou zachovány veškeré funkce GSM Termostatu, navíc jej bude možné díky Wifi připojit k Vaší domácí síti. Regulační technika k našim přímotopům, termostaty, ovládání teploty apod. Nabízíme nejmodernější technologie regulace pro ještě větší úsporu při topení elektřinou. Analogový nebo digitální programovatelný termostat integrujeme přímo do radiátoru a dostane tak od nás radiátor komplet připraven k použití.


GSM regulace topení GSM komunikátory pro regulaci topení mají v sobě SIM kartu díky, které zasláním SMS povelu nebo zavoláním na jeho číslo můžete zapínat či vypínat vaše topení. Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace. Právě proto byl vyvinut systém domácí dálkové regulace přes internet TimNet.


Systém TimNet nabízí komplexní a cenově velmi přijatelné řešení v regulaci topení , zajištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky