pátek 19. srpna 2016

Designové radiátory cena

Seřadit podle: Název Cena Datum přidán í Doporučené pořadí. Výrobci a parametry ∨ Skladem (1) Tip Akce Sleva Novinka. Výprodej designových radiátorů Laurens Na této stránce jsou nabízeny designové radiátory za outletové ceny, které jinde nenajdete.


Výprodejové modely, staré skladové zásoby, vyřazené radiátory ze showroomů, radiátory z výstav a promo akcí za jedinečné ceny! Pro výměnu starých panelákových topných těles doporučujeme radiátory EUROPA Lite.

Tato tělesa mají vetší výhřevnost než klasické české Korado. Dodávají se s vnitřním ventilem (VK) pro připojení ze spodu, nebo s klasickým bočním přívodem. Vertikální designové radiátory nabízejí díky své pozici lepší předávání tepelného výkonu prouděním (vzniká tak lepší konvekce díky tzv. komínovému efektu) Horizontální designové radiátory se vejdou pod každý parapet a navíc mají jedinečný design. Je ocelovou variantou radiátoru INDIGO STAINLESS.


Designové topení do koupelny v šířce 5mm. Možnost lakování RAL a NCS barev. Radiátory vždy dodáváme s příslušenstvím k instalaci a přehledným návodem.

Vybírejte si Radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V nabídce e-shopu jsou nabízeny pouze nepoužité designové radiátory. Kamenná prodejna a internetový obchod zaměřený na stylové radiátory všech typů a jejich příslušenství.


Podívejte se, jak můžete topit v koupelně, ložnici nebo obýváku stylově a úsporně. Vyberte si moderní radiátor pro váš domov na FAVI. Originálně řešený vnitřní rozvod umožňuje spodní středové připojení.


MELODY zahrnuje radiátory do koupelen, obytných prostor i kanceláří. Současné trendy v architektuře a bytovém designu jsou určovány elegantními tvary a ušlechtilými materiály jako je sklo, černá či broušená nerezová ocel. Ani tělesa ISAN netvoří výjimku - radiátory z řady MELODY vkusně dotvoří interiér. Radiátory pracují s velmi malým objemem vody v porovnání s klasickými radiátory.


Lze také připojit do stávající otopné soustavy s vyšší teplotou vody. Tyto radiátory udržují zdravé a čisté prostředí v. Radiátory jsou vyráběny ve variantách pro ústřední, elektrické nebo kobinované vytápění. Jako praktickým doplňkem k radiátorům můžou být háčky nebo madlo pro zavěšení osušek či ručníků.


Komfortní větrání s rekuperací tepla Řízené větrání je nezbytnou součástí dnešních novostaveb a mnohdy také budov po rekonstrukci.

Deskové radiátory , panelové radiátory - jsou ocelové radiátory , kde hlavním zdrojem akumulace jsou tzv. V závislosti na typu radiátoru mohou být tyto desky v počtu dvě popř. Jde o nejrozšířenější a nejprodávanejší výrobek na trhu. Tento radiátor se vyznačuje dlouhou životností, počtem rozměrových variant až 780. Najpredávanejšie radiátory Korado a Purmo so zárukou rokov vám dovezieme kamkoľvek na Slovensku.


Využite nášho sprievodcu pri výbere radiátorov. Cena a výkon standardních těles „na kliknutí“. Obsah Práva na změny a tiskové chyby vyhrazeny. Tiskové provedení barev vzorníku a těles je pouze orientační. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazujeme nabídky designove radiatory. Nápadité radiátory mnoha barev, které se stanou skvostem vašeho interiéru.


Nevyberete-li si z naší pestré nabídky na e-shopu, rádi vám vyrobíme radiátor na míru. Elektrické radiátory dodáváme bez regulace nebo s regulací prostorové teploty. Zehnder dodává vše pro pohodové, zdravé a energeticky úsporné vnitřní klima.


Kromě komfortního systému větrání vyrábí rovněž designové radiátory pro koupelny a obytné prostory, odvětrávací ventilátory pro koupelny a teplovodní stropní sálavé systémy pro vytápění a chlazení. Vaše osobní údaje budou zpracovány dle pravidel o ochraně osobních údajů. Obojstranné oceľové radiátory s bočným pripojením.


Radiátory s bočným pripojením - najbežnejšie použitie už na staré rozvody starých radiátorov do bytov, alebo rodinných domov. V mnohých prípadoch nieje nutnú rekonštrukcia rozvodov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky