úterý 9. srpna 2016

Autoservis jeep praha

Zajišťujeme kompletní servis pro automobily značky Jeep. Servisní služby pro vozy Jeep. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Valenter Auto, IMPEXTA ČRO, s. Veškeré služby kolem oprav automobilů a péče o ně. Vyberte si ze seznamu níže autorizovaný autoservis Jeep.


Můžete preferovat autoservis dle hodnocení zkušeností zákazníků nebo preferované lokality. Budeme rádi, pokud se o své zkušenosti se servisem Jeep podělíte s ostatními, kteří zde také hledají ten správný autoservis pro své auto. Nabízíme kompletní autoservis , pneuservis, diagnostiku, autoelektriku,.


Vedoucí servisu Bílina Jiří Šolc tel. Prodej a servis vozů Chrysler, Jeep a Dodge. Neváhejte se na nás obrátit, rádi vám pomůžeme. Provádíme veškeré klempířské.


Kontaktujte nás prosím nebo navštivte v Praze a Jičíně. Odborný značkový servis a prodej vozů Chrysler Dodge. Dovoz vozů z USA i EU, vč. Diagnostika vozů Chrysler, Jeep , Dodge – originálními diagnostikami.


Na ostatní značky používáme diagnostiky Bosch, Delphi, VAG. Brzdová soustava – kompletní opravy. Kompletní servis podvozků. Společnost AUTOCENTRUM DOJÁČEK nabízí již více než let autorizovaný prodej a servis značek Citroen, Fiat , Fiat Professional, Lancia, Jeep , Dacia a Kymco.


Přes let se věnujeme luxusním a terénním vozům. Auta milujeme a rozumíme jim! Léty prověřený autoservis sídlící v městské částí Praha - Vysočany. Kia ukazuje první fotografie nového SUV Sorento 17. VŠE PRO VÁŠ JEEP -CHRYSLER-DODGE.


Zabýváme se prodejem nových a použitých náhradních dílů více než let a prostřednictvím tohoto internetového obchodu bychom Vám rádi zjednodušili Vaše nákupy! Každým dnem pro Vás přidáváme nové a lákavé položky na náš web. Díky rozšířenému hledání či hledání podle polohy GPS a PSČ najdete nejvhodnější autoservis snadno a rychle.


Využijte ty nejlepší dostupné služby za skvělou cenu přesně podle Vašich představ. Kontakty na autoservis Autoindividual - David Dostál. Praha provádí opravy vozidel všech značek, specializuje se na vozy značek VW group, Peugeot, Citroën a Opel. Navštivte nás, rádi opravíme právě Vaše auto.


V našem nezávislém katalogu firem najdete celkem firem, které provozují autoservis a věnují se vozům Jeep. Náš katalog Portál řidiče patří mezi největší v oboru auto moto. V detailu jednotlivých firem najdete všechny důležité informace jako jsou.


Nabízíme široký výběr možností, který jistě splní vaše veškerá očekávání. Všechna práva vyhrazena. Nabízíme veškeré služby autoservisu - běžnou údržbu vozidel, diagnotisku, seřizování geometrie, pravidelné servisní prohlídky a přípravu na STK.


Autoservisy v Praze a okolí. Rovněž provádíme výměny autoskel, servis a plnění klimatizací. Výměny provozních kapalin (oleje, chladící kapaliny, kapaliny do ostřikovačů).


Autorizovaný prodejce Citroën, Fiat, Chevrolet, Lancia a Jeep.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky