čtvrtek 25. srpna 2016

Auto opat kontakt

Auto Opat nabízí svým zákazníkům automobilový full service. Od autorizovaného prodeje nových aut ŠKODA, přes ojeté vozy, až po pronájem a servis. Více informací na kontaktních telefonech.


Auto opat kontakt

Zvolte služby našeho autosalonu Škoda. Stačí si vybrat z široké nabídky nových i ojetých automobilů. Pořídit si od nás můžete roční či referentské vozy za dobré ceny. Provozujeme také autopůjčovnu a servis.


Zůstaňte v kontaktu se společností Auto OPAT spol. Uvidíte více informací o společnosti Auto OPAT spol. Pokud jste si vybrali automobil, který byste chtěli, nebo máte jen dotaz ohledně operativního leasingu, neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.


Auto opat kontakt

Autorizovaný prodej a servis. Asi pravděpodobně až se jim bude chtít. Do autoservisu Opat nikdy nevkrocim. Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Garáž Registrovať Prihlásiť Prihlásenie.


Zaujímavosti zo sveta auto -moto. Operativní leasing a pronájem osobních a užitkových vozidel Škoda, VW, Audi. Nupaky) Showroom Čestlice-Nupaky. Rozsáhlý vozový park, vlastní non-stop asistenční služba, odtahy včetně likvidace pojistných událostí a poskytnutí náhradních vozů, vlastní servis, pneuservis, myčka, ruční mytí, parking a to vše v centru Prahy. Když hledáte prodejce FULL SERVICE.


Auto opat kontakt

BEZPEČNÝ PÁTEK Pomozte nám zlepšit bez. Navštivte jednu z našich poboček. Prahy, to jsou kompletní služby péče o Váš vůz. Apartmán je samostatný. Nikto iný nebude s Vami zdielať vnútorné priestory.


FLEETOVÉ CENTRUM Fleetové centrum poskytuje specifické služby dle potřeb fleetových zákazníků v oblastech předprodejního poradenství, prodeje, optimalizace vozového parku, servisu, distribuci ŠKODA Originálních dílů i flotilového financování a pojištění. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Pořiďte si nový či ojetý vůz v našem autosaloně Škoda. Zajišťujeme autorizovaný prodej a servis Škoda.


Auto opat kontakt

AUTO OPAT v Praze — provozní doba, recenze a mapa. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na nabídku práce. Nabízíme leasing, pojištění a povinné ručení. Vyplatí se vám to nejen u přijímacího pohovoru s personalistou, kde zaujmete tím, že jste přišli připraveni.


Tyto informace vám pomohou i při.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky