středa 17. srpna 2016

Tepelné výměníky

Podle konstrukce teplosměnné plochy jsou nejčastěji používány výměníky deskové nebo trubkové. V domácnostech se s výměníky setkáme u otopných soustav (kotel, radiátory), v chladničkách (výparník a kondenzátor) a v klimatizačních jednotkách. Ve většině automobilů pak s chladičem motoru a výměníkem pro topení. Navrhneme a dodáme tepelné výměníky přímo z výroby. Spolupracujeme s renomovaným výrobci tepelných výměníků.


Tepelné výměníky

Mnohaleté zkušenosti, patentované výrobní postupy a inovativní konstrukce jsou zárukou nejvyšší kvality produktů. Díky širokému výběru, jsme schopni navrhnout a dodat tepelný výměník pro jakoukoliv oblast použití. Nejčastěji dodáváme a staráme se. Jsme specialisté na tepelné výměníky , zejména na výměníky deskové. Náš tým má dlouholeté zkušenosti s navrhováním a prodejem výměníků pájených i rozebiratelných.


Díky této specializaci nabízíme maximální množství informací o jednotlivých produktech a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Pro jejich dlouhou životnost používáme pouze kvalitní materiály. Vedle základních výměníků nabízíme také výměníky s automatickým čištěním.


Naše výrobky dodáváme nejen na český trh, ale také zákazníkům do. Deskové tepelné výměníky. Tepelné výměníky jsou svojí konstrukcí speciálně navrženy pro vytápění bazénové vody. Nejvýhodnější je použití tohoto celonerezového výměníku při ohřevu vody plynovým nebo jiným kotlem, tepelným čerpadlem, popřípadě solárními kolektory.


Pájené i montované deskové výměníky tepla pro všechna média v průmyslu. Trubkový výměník tepla. Navrhujeme a vyrábíme nerezové svazkové trubkové tepelné výměníky tepla pro chlazení oleje nebo vody.


Tepelné výměníky

Každý trubkový výměník tepla je navržen a vyroben na zakázku pro konkrétní podmínky. Firma Wateco je dodavatelem špičkových tepelných výměníků na klíč a žebrovaných trubek. Stírané výměníky - trubkové výměníky se stíracími lopatkami zabraňujícími namrzání nebo připékání produktu, ideální pro velmi viskózní produkty. AxFlow v České republice exkluzivně dodává tepelné výměníky APV a Waukesha Cherry-Burrell.


Ke všem výměníkům nabízíme plnou podporu, servis a náhradní díly. CIP pro instalace jakékoliv velikosti. Rozebíratelné deskové tepelné výměníky ARES.


Tepelné výměníky

Velmi široká řada rozebíratelných výměníků tepla za nízké ceny. Tradice zaručuje vysokou kvalitu. Mají výbornou přenosovou schopnost tepelné vodivosti. RECUTECH věří, že klíčem k úspěchu je kvalita, vývoj a dlouhotrvající obchodní vztahy.


A cool solution for every application. Hydraulic and lubrication systems play a major role in almost all stationary and mobile machines. The fluids used transmit power, provide lubrication, channel away heat and protect fr. Roztříštěné reputaci ve všech směrech napraví konstrukčně jedinečné výměníky Mijori. Vyrábíme nízkotlaké a vysokotlaké ohříváky, ohříváky topné vody, chladiče, srážeče páry a přehříváky.


Tepelné výměníky

HTS v Novosedlích na Moravě. Tepelná čerpadla Solární ohřev Větrání s rekuperací tepla Akumulace, zásobníky, výměníky Elektrická topná tělesa Expanzní nádoby Regulace, termostaty, měření Ochrana a regulace kotlů Součásti otopných systémů Všechny produkty. Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky