čtvrtek 11. srpna 2016

Thermona turbo kotel

Výhodou je schopnost úsporně vytápět zvolený prostor a úsporně připravit (ohřát) teplou vodu. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin. Klasické plynové kotle jsou kotle vhodné jak pro domácnost, tak i pro jiné občanské nebo průmyslové stavby.


Uplatnění najdou zejména při výměnách zdroje tepla ve starších objektech, kdy je zachován stávající topný systém s klasickými deskovými radiátory. I starý plynový kotel můžete nahradit novým ekologičtějším kondenzačním kotlem.

Mohu turbo kotel používat? Pokud si zakoupíte či již máte nainstalovaný turbo kotel , můžete jej nadále používat, jen je třeba počítat s tím, že musíte mít v pořádku spalinové cesty. V opačném případě doporučujeme nahradit starý kotel nahradit pouze kotlem kondenzačním. Proč jsou kondenzační kotle úspornější?


Každý plynový kotel musí být osazen odtahem spalin, neboli odkouřením. Systémy odkouření dodáváme v několika typových provedeních. A - plynový kotel , pouze topení, turbo - přes zeď, kW - therm DUO FT.


Kotel vychází z osvědč.

A o verzi s uzavřenou spalovací komorou. Nová varianta kotle vychází vstříc požadavkům uživatelů, montážníků a projektantů na kotel o vysokém výkonu bez nároků na provětrávání prostoru ve kterém je kotel umístěn. A s průtokovým ohřevem teplé vody (verze turbo ) Kotle jsou určeny pro vytápění rodinných domů, bytů a jiných menších objektů. V rámci kotle je integrován tzv.


Expanzní nádoba slouží k ochraně zařízení před nadměrným tlakem. Již druhým rokem se stále častěji stává (hlavě v zimě), že kotel nesepne (nedojde k zapálení) a zobrazí se chyba E08. Dle manuálu tato chyba znamená porucha v odtahu spalin (reakce spalinového termostatu), popř.


Ať už si pořizujete kotel libovolného typu, vždy počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou investici, jejíž výše odpovídá kvalitě zpracování výrobku, jeho životnosti, výkonu a ostatním parametrům. Plynové a kondenzační kotle Turbo. Je samozřejmě možné tyto kotle provozovat jako kotle s nuceným odtahem spalin s přívodem spalovacího vzduchu z prostoru umístění kotle. A 5-17kW kotel topný kondenzační, turbo.


Už montér mne upozornil, že let tento nový kotel asi nevydrží, to ale ukáže čas. Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. THERM - turbo THERMONA spol.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle, pak topí v tzv.

Všechny kondenzační kotel mají nucený odtah spalin ( turbo ). Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Kondenzační a plynové kotle Protherm jsou vysoce účinné a ekologicky šetrné. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu.


Diky ze konecne komunikujete se. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků výrobce pro správnou funkci kotle. Jediný atmosférický závěsný kotel do komína na dostupný na českém trhu.


Cena 30- Funkční, ale prodávám bez. Baxi závěsné atmosferiké kotle řada 3. Systém značení stacionárních plynových kotlů DAKON. Thermona plyn (pro plynové kotle Thermona ).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky