pátek 19. srpna 2016

Dotace zatepleni domu

Dotace zatepleni domu

Platíte až po schválení. Dotace z programu Nová zelená úsporám na zateplení domu. Projekt financovaný z prodeje emisních povolenek úspěšně běží již několikátým rokem a zaštituje jej ministerstvo životního prostředí, které si klade za cíl pomoci žadatelům s ušetřením zbytečných výdajů na energiích.


Dotace zatepleni domu

Poskytnuté dotace pomohou k. Zateplení domu , hlavní důvody: výrazná úspora energie při vytápění = výrazná úspora financí. Dotace Nová zelená úsporám na zateplení domu umíme zařídit se 1 jistotou proplacení peněz. S dotacemi na zateplení rodinných a bytových domů máme zkušenosti od r. O ty si může požádat každý majitel domu , který se chystá provést zateplení či izolaci a splňuje určité podmínky.


Dotace uděluje program Jak na zelenou, na jehož oficiálních stránkách poté zjistíte další informace, které se Vám budou hodit. Dotace pro rodinné a bytové domy jsou dlouhodobým projektem Státního fondu životního prostředí s programem Nová zelená úsporám v rámci kterého společnost připravuje pro své klienty z řad nemovitostí komplexní servis ve vztahu ke snížení energetické náročnosti budov a změny tepelných zdrojů. Víme, že zateplení rodinného domu je finančně náročné a návratnost investice trvá několik let. S penězi ze státních dotačních fondů (Nová Zelená úsporám, Panel, IROP) ušetříte i polovinu nákladů, jenže – pravidla pro získání dotací nejsou jednoduchá, prokousat se administrativou je práce na desítky hodin.


Dotace zatepleni domu

Z programu Nová zelená úsporám můžete získat dotace na: zateplení obvodových stěn, střechy, stropu a podlah, výměnu oken a dveří, odborný posudek a technický dozor, zelené střechy, využití tepla z odpadních vo venkovní stínicí techniku. Dotační bonus za kombinaci s kotlíkovou dotací. Abyste o dotaci mohli požádat, nabízí se otázka, na co konkrétního se dotace vztahuje. Získat ji můžete i pro výstavbu nízkoenergetického, respektive také pasivního domu či dotaci na novostavbu s podporou tepelných čerpadel.


Dotace jsou poskytovány na zateplení budov – zateplení domu , výměnou oken a dveří, zateplením obvodových stěn, střechy, stropu či podlahy. Podle dosažených energetických parametrů budovy po provedení úsporných opatření lze dosáhnout na čtyři podoblasti podpory: A. Prvotní investici je možné snížit, a to díky dotacím. Jaké dotace můžete využít?


Dotace zatepleni domu

Dotace lze čerpat na rekonstrukce domu , zateplení, nákup či výstavbu. Připravíme potřebné podklady, vyřídíme administrativní náležitosti, zajistíme výhodný úvěr. Prostě vám pomůžeme získat dotace pro zateplení rodinného i bytového domu.


V rámci dotací na zateplení můžete obdržet i finanční podporu na výměnu oken a dveří. Výše dotace se odvíjí od dosažené energetické úspory a celkovými způsobilými výdaji na provedení opatření. Dotace na zateplení jsou poskytovány majitelům rodinných domů.


Jako způsobilé se označují ty výdaje, které jsou. Na celkové zateplení rodinného domku či bytového domu se dá získat dotace , která pokryje až procent nákladů. Komplexním zateplením budovy je ale potřeba dosáhnout toho, aby se razantně snížily náklady na vytápění.


Jedná se o ucelený systém, který má své pravidla a ucelenou materiálovou skladbu. Náš poptávkový formulář provede naše zákazníky krok za krokem vším co pro nacenění realizace zateplení potřebujeme znát. Pak vznikají zbytečné fámy a mýty, že dotace na zateplení domu nelze získat a že je to riskantní a drahá záležitost. Přenechte prosím tuto starost na nás.


I když nejde vždy vše, jak po másle, my Vaši dotaci na zateplení domu do proplacení vyřídíme, prostě víme jak a uděláme proto maximum. Maximální výše dotace je doložených způsobilých nákladů, tedy nákladů, které splňují podmínky dotace (např. dané parametry použitých materiálů a technologií). Ačkoliv můžete dotaci získat i na dílčí opatření, samozřejmě platí, že čím větší je dosažená úspora energie, tím. Výše dotace na zateplení domu se odvíjí od hodnoty snížení energetické náročnosti.


Například při základním zateplení domu , kdy bude energetická náročnost snížena o , se výše dotace na. Papírování je o něco méně a peněz na zateplení bytových domů více. Vyřídíme pro Vás dotaci z programu Nová zelená úsporám na klíč. Zdarma k Vám dorazí technik, který Vám spočítá náklady na zateplení.


Schůzka je vždy zdarma a nezávazná. Vysvětlí Vám kroky nutné k získání dotace. Spočítá Vám orientační náklady na zateplení a vysvětlí Vám čím zateplit fasádu i kolik stojí zateplení fasády.


Je proto zakázáno zateplovat fasádní vatou soklové části domu , zdivo přiléhající k chodníkům, balkonům, nadstřešním konstrukcím a světlíkům, terasám. V těchto místech musí být použitý nenasákavý polystyren minimálně do výšky 300mm nad terén nebo nad přiléhající konstrukci, kde se voda může objevit a odkapávat nebo odstřikovat na fasádu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky