pátek 19. srpna 2016

Viadrus bohumín kontakt

Zastupnik za Hrvatsku: Tehno-dom d. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Viadrus Bohumín Dlouholetá tradice firmy, která byla původně slévárenská společnost, poukazuje na vysokou kvalitu a dlouholetou životnost jejich výrobků.


Firma se zaměřuje na výrobu litinových kotlů na tuhá paliva, plynové a litinové kotle s litinovým výměníkem a litinové radiátory. Chtěl bych tímto poděkovat pracovníkům Viadrusu za rychlé a vstřícné jednání a pomoc. Servisní firma, která mi to zapojovala nebyla schopna správně nastavit regulaci u K takže se kotle mezi sebou hádaly a celé to moc. Prodejna topenářských výrobků VIADRUS - SITTEK, s. Prodáváme topení: litinové plynové kotle, litinové kondenzační kotle, litinové kotle na tuhá paliva i litinové kombinované automatické kotle (např. Hercules DUO), dále litinové radiátory KALOR, KALOR TERMO, STYL, BOHEMIA, litinové krbové vložky, krbová kamna, taktéž odkouření a příslušenství ke.


VIADRUS je tradičním ryze českým výrobcem produktů ze šedé litiny, zejména kotlů a radiátorů. Se svými cca 5zaměstnanci a tržbami miliardy Kč patří k významným společnostem v regionu. Stěžejními položkami nabídky VIADRUS jsou litinové kotle na tuhá paliva s ručním i automatickým přikládáním a plynové kotle atmosférické i. Zde máte jedinečnou možnost na jednom místě online nakoupit výrobky Viadrus za akční nebo výprodejové ceny přímo z výrobního závodu.


Bude se jednat zejména o kotle na tuhá paliva a plynové kotle. Dále pak litinové radiátory v moderním i retro designu. A to jak kusovou, tak i sériovou výrobu. Slévárna vyrábí konstrukční uhlíkaté a nízkolegované oceli, šedou litinu, žáruvzdorné austenitické a feritické oceli, otěru vzdorné. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva, uhlí, dřevo a pelety.


Hercules Uje pirolitički, lijevano-željezni kotao na kruta goriva s dizajnom za ručno punjenje za ekološko gorenje drveta, kamenog ugljena, mrkog ugljena i briketa od kamenog ugljena. Nemůžou sportovat, tak jsou alespoň styloví a zároveň pomáhají seniorům. SC Bohumín 9 který pod svými křídly sdružuje házenkářky, florbalisty, vyznavače frisbee a tanečníky, má vlastní stylové roušky s logem klubu.


Viadrus bohumín kontakt

Kontakt - Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Bohumín má za sebou zápisy dětí do prvních tří bez osobní přítomnosti budoucích prvňáčků a taky bez rodičů. Kvůli preventivním opatřením spojeným s koronavirem proběhly zejména elektronicky, s pomocí počítače. Podobně město zorganizuje květnové zápisy do mateřinek. VIADRUS je također proširio portfelj kotlova i radijatora tako što je dodao liniju novih proizvoda – peći na drva i peći na pelete.


VIADRUS kotlovi i radijatori su jedni od najbolje prodavanih proizvoda u industriji grijanja u Srednjoj Europi. Prodaju se u više od zemalja diljem svijeta. Naš je cilj povećati broj tržišta na. Viadrus UD je savršen općenamjenski kotao za povoljno grijanje krutim gorivima za stambene kuće i manje zgrade.


Kotao je napravljen za toplinsku učinkovitost od 1do 5kW. Kombinovani kotao VIADRUS namenjen je za sagorevanje čvrstog, tečnog i gasovitog goriva. Koristi se za toplovodne sisteme centralnog grejanja u granicama pritiska do bar-a i radne temperature do C. Ima člankastu strukturu koja je napravljena od visokokvalitetnih odlivaka sa zaštitnim slojem kristalizovanog grafita na površini.


Firma VIADRUS zastrzega sobie prawo wprowadzania zmian. Materiały fotograficzne nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego i mają charakter wyłącznie informacyjny i poglądowy. Wygląd produktów prezentowanych na stronach może różnić sie od wyglądu rzeczywistego.


Wyposażenie dostarczanych urządzeń jest opisane w. Souhlas se zpracováním osobních údajů: Jako uživatel uděluji společnosti VIADRUS a. Bohumín , Bezručova 30 souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených v tomto kontaktním formuláři, a to výhradně za účelem zasílání informací o dotačních programech a dále obchodních a marketingových sdělení na moji poštovní či elektronickou adresu. Popis: Prodám popelníková dvířka na viadrus u 22. Gymnázium Františka Živného v Bohumíně - gymnázium, Bohumín , Naše gymnázium disponuje moderními učebnami s dataprojektory, multimediál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky