středa 24. srpna 2016

Haas+sohn arktic 12 s plotýnkou

Haas+sohn arktic 12 s plotýnkou

Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dále nabízejí možnost bočního přikládání. W a účinností procent jsou tato krbová kamna určena pro vytápění místností o velikosti až 2m3.


Haas+sohn arktic 12 s plotýnkou

Kamna jsou vyrobena z nerezové oceli, mají litinový rošt, varnou plotýnku a topeniště obložené šamotovou vyzdívkou. Dochází ke zvyšování účinnosti a tím i nižší spotřebě paliva. V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. Terciární spalování - dvojí spalování šetří palivo Proces zužitkovávání zbytkových hořlavých plynů, které by za normálních okolností odešly se zplodinami nevyužity komínem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vnější plášť techto kamen tvoří plášť z ocelového plechu opatřený odolnou žáruvzdornou barvou. Minimální tah komína, Pa. Vytápěcí schopnost, 70- 2m 3. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Haas+sohn arktic 12 s plotýnkou

Můžete je připojit trubkami k radiátorům v celém domě, ale také k bojleru na. Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Kamna se vyrábí v dvouplášťovém provedení. Arktic s výměníkem a plotýnkou. Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC s teplovodním výměníkem a plotýnkou jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů.


Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel. Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním. Krbová kamna ARKTIC s výměníkem. Regulovatelný výkon 4- ,kW.


Haas+sohn arktic 12 s plotýnkou

Výhodou těchto kamen je možnost bočního přikládání. Krbové kachle s varnou platničkou o výkone kW. Terciálne spaľovanie, šamotová výstelka ohniska, zadný vývod dymovodu, bočné prikladaci otvor, vymeniteľný výmenník. Kachle majú vrchný a zadný dymovod Ø 1mm. Fukcia terciálneho spaľovania zvyšuje celkovú účinnosť kachlí, čo v konečnom dôsledku prináša nižšiu spotrebu paliva.


Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému s elektrickým nebo plynovým kotlem. Oblíbená chalupářská kamna s varnou plotýnkou , smaltovaný plášť béžový, výkon kW. Ať moderní nebo tradiční, nejrůznější provedení a design jednotlivých modelů splní každé vaše přání. Retro kamna s plotýnkou Klasická černá barva a stylové nožičky připomínají stará litinová kamna, která si možná pamatujete z prázdnin u dědečka. Na otázky odpovedá servisný technik Mojmír Streda.


Vonkajší plášť kachlí môže byť obložený keramickým obkladom alebo ho tvorí plášť z oceľového plechu opatrený odolnou žiaruvzdornou farbou. Plotna je určeně pouze pro ohřev. All three airflows – primary, secondary and nozzle air – are ergonomically and comfortable controlled with just one lever.


You benefit from cleaner combustion that allows you save in heating costs. Zjednodušuje se tím i celkový servis kamen.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky