pondělí 22. srpna 2016

Tatramat 100l

Tatramat 100l

Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C.


Tatramat 100l

Tatramat EOV 1od 24€ - Heureka. Tlakový přístroj válcového tvaru o objemu 1l slouží k elektrickému ohřevu. Historické zkušenosti, stabilní zázemí a moderní technologie umožňují produkovat široký sortiment ohřívačů vody vysoké kvality. Elektrické ohřívače vody produktové řady EOV jsou jedinečné.


Vnitřní nádrž ohřívače je opatřena speciálním vysoce kvalitním smaltem a následně vypálena při konstantní teplotě 8°C. Porovnání cen tatramat 100l , srovnání cen tatramat 100l na portálu HLEDEJCENY. Produktovou řadu ELOV tvoří zásobníkové nástěnné ležaté elektrické ohřívače vody ve válcovém provedení. Díky nejmodernějším technologiím.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedinečná kvalita, dizajn vytvoreným špičkovými návrhármi a skvelé prevádzkové vlastnosti.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Disponuje objemem 1litrů a je řízený elektrickou regulací, která má tři ECO-programy zabezpečující úsporu energie. Bojlery a ohřívače vody Vybíráte vhodný bojler do své domácnosti nebo firmy? TATRAMAT ELOV 100l najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. List technických údajů k výrobku: Zásobník teplé vody v souladu s nařízením (EU) č. Ohřívače vody) Hodnocení produktu: (recenzí). Termostaty pro bojlery - Díly na kotle - dilynakotle. Ponúka spoľahlivú prevádzku, jednoduchú inštaláciu a komfortné užívanie. Sú ideálne pre inštaláciu do rodinných domov a rôznych sociálnych zariadení, s možnosťou napojenia niekoľkých odberných miest teplej vody na viacerých podlažiach.


Historickej skúsenosti, stabilné zázemie a moderné technológie umožňujú produkovať široký sortiment ohrievačov vody vysokej kvality. Nástěnný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení. Jeho nerezová příruba s topným tělesem je vybavená antikorozní.


Možnost napojení na více odběrných míst současně. Součástí je teplotně řízené zařízení pro kontrolu spalin. Samuti saadame vastavalt Sinu eelistusele nõuandeid aiatöödeks, kodu remondiks ja kujundamiseks ning võrdluseid ja juhiseid sobivate tööriistade valimiseks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky