úterý 16. srpna 2016

Odolné telefony 2018

Odolné telefony 2018

Mezi odolné mobily jsme v rámci testu zahrnuli také modely s extrémní odolností (často přezdívané outdoorové telefony ), které ustojí i ty nejnáročnější podmínky a zacházení. Pokud je prach, voda a výšky vaším denním chlebem, tahle kategorie je stvořena právě pro vás. V posledních letech roste zájem o tyto modely i ze strany široké veřejnosti, která má zájem o telefony , které přežijí běžné pády bez většího poškození.


Aj preto by malo byť základom odolné sklo. Dnes je v tejto kategórii štandardom takzvanej Gorilla Glass, ktoré existuje v niekoľkých variantoch a podporuje „nerozbitnosť“ telefónu. Okrem kvality skla je dobré prihliadnuť k pozorovacím uhlom a čitateľnosti displeja pri práci za rôzne obtiažnych klimatických podmienok. Taktiež je dobré spomenúť, že rozhodne nejde o prvý model tejto spoločnosti. V podmienkach, kde bežné smartfóny trpia, sa odolné a outdoorové telefóny cítia ako doma.


Nemáme na mysli len čiastočnú odolnosť, ktorá je vlastnosťou mnohých súčasných smartfónov, ale ozajstnú rezistenciu voči nárazu, prachu a vode. Další skupinou, pro níž se odolné mobilní telefony hodí jsou pracovníci ve stavebnictví, kteří značnou část svého dne tráví venku či ve špinavém a vlhkém prostředí. Vodoodolné mobily vás zachránia pred stratou cenných dát vplyvom nechceného ponorenia do vody, ušetria nemalé čiastky za opravu a navyše prinášajú aj ďalšie výhody, ako je možnosť používať odolné smartfóny pod hladinou. Vše díky robustní konstrukci, často s gumovými prvky, která outdoorový telefon dostatečně izoluje a zároveň pohlcuje veškeré otřesy.


Odolné telefony 2018

Odolné telefóny, ktoré len tak neutopíte. Mnohé odolné telefony poznáte na první pohled díky jejich zajímavému gumovému krytu. Nemáte čas na pročítání recenzí a srovnávání parametrů?


Tady je náš aktuální seznam tipů na nejlepší telefony a tablety na měsíc duben. Vyberte si kategorii, která vás zajímá, a postupujte od nejvyšších modelů k těm nejlevnějším. Jsou nárazuvzdornejší jako většina jiných smartphonů, bývají vodotěsné i prachu odolné. Hodí se na stavby, do hor nebo na outdorové aktivity.


Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky pečlivě vybraných modelů a ve kterých platí přísné hygienické zásady. Ani telefony splňující tuto normu nejsou spojené jen s nejvyšší cenovou třídou, jak se někdy laická veřejnost mylně domnívá. Pokud máte například strach o provozování svého telefonu v těžkých pracovních podmínkách, může. Recenzie, Skúsenosti a Test ⭐ poradia, ako vybrať lacné, kvalitné a overené produkty. Trh s mobilnými telefónmi je najviac.


Stupeň krytí IPuž je u těchto těchto obvykle vodotěsných telefonů běžným standardem. Krytky konektorů jsou obvykle velice kvalitní, ergonomie velice dobře promyšlená a nárazu vzdornost nepřekonatelná. Obvykle se jedná o nejlepší odolné telefony , které na trhu vůbec existují. Vedle oblíbených a velmi variabilních krytů ze silikonu to mohou být například obaly kožené, dřevěné, extra odolné , hliníkové, třpytivé anebo ty, co se otevírají buď jako knížka nebo tzv. Svoji zpevněnou konstrukcí zvládnou i extrémní zacházení a díky SOS tlačítku se dovoláte na předvolené číslo, i pokud máte na rukavice anebo nedokážete naklapat číslo ze seznamu kontaktů.


Odolné telefony 2018

Doporučujeme i velké porovnání mobilů. TOP odolné outdoorové smartfóny, ktoré sú teraz ešte lacnejšie! Odolnosť smartfónu, o ktorej vypovedá krytie IP 6 nemusí stačiť. Dané krytie síce zabráni prieniku vody a jemnéh. Sú nárazuvzdornejšie ako väčšina iných smartfónov, bývajú vodotesné i prachu odolné.


Hodia sa na stavby, do hôr alebo na outdorové aktivity. Jak vybírat odolný telefon Tentokrát jsme pro vás vytvořili recenzi několika odolných telefonů. Teoreticky by tyto telefony měly být odolné proti vodě, prachu, nárazům, mrazu, vibracím či špíně. V praxi to bohužel i přes deklarované certifikáty často neplatí. Testy byly prováděny nejen v terénu, třeba na stavbě, ale i při běžném užívání – voděodolnost.


Odolné telefony 2018

Displeje většiny odolných telefonů jsou pokryty speciální vrstvou, která zabrání jeho nechtěnému poškrábání a prodlouží jeho mladistvý svěží vzhled. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky