pondělí 22. srpna 2016

Staré litinové radiátory

Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu tzv. Staré litinové radiátory sice nejsou ideální, ale dobře rozumím obavám, že investice do nových radiátorů může být nenávratná. Navíc samotné nové radiátory bez dalších investic do kvalitní regulace nemají smysl. O životnosti plechu ani nemluvím.


Staré litinové radiátory

Vše záleží na místních podmínkách. Topení s velkou setrvačností. Kryty na radiátory jsou do dnešní doby velmi populárním a vyhledávaným doplňkem interiéru u našich západních sousedů. Původní nátěr radiátoru je již dost poškozen – na některých místech se loupe a na povrch vystupují mapy od rzi.


Před začátkem všech prací je nutné, aby byl radiátor zcela vychladlý. Pokud hledáte náhradu za Vaše staré litinové radiátory nebo chcete úplně nové a potřebujete poradit? Kontaktujte naši technickou podporu na tel. Dům a zahrada - Stare litinove bazar. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Litinové žebrové radiátory , neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


Jejich odhadovaná životnost je - let. Desková otopná tělesa – RADIK. Nový deskový radiátor pro rekonstrukce (RADIK KLASIK - R) je navržen tak, aby jeho instalace byla možná na stávající rozvody. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory.


Staré litinové radiátory

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Možná máte doma staré rezavějící litinové radiátory a chystáte se vyměnit je za novější, modernější, aby měli rychlejší náběh ohřevu. Jsou ty nové typy opravdu lépe, úspornější, ale také výhrevnější? Pořízení nového deskového radiátoru (radši ani nezmiňujeme drahé designové radiátory ) včetně montáže plus demontáž starého radiátoru a jeho odvozu je finančně velmi náročné, ovšem radiátor nemáme jen jeden. Litinové radiátory jsou výhodné v otopných soustavách s kotli na pevná paliva s ruční obsluhou.


Navíc deskové radiátory nedosahují takového výkonu, jako litinové a samozřejmě mají kratší životnost. Retro radiátory Bohemia R umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v nestárnoucím retro designu. Radiátory Bohemia R jsou tak vhodným řešením vytápění interiérů laděných do stylu retro či industry. I když se leckde dočtete, že nejlepší je bude vyměnit za plechové deskové, nemusí to být vždycky pravda.


Topná soustava je dimenzovaná na určitý objem a topný výkon těles, neuvážená výměna jednoho typu radiátoru za jiný. Letošní zima už dala dost příležitostí prověřit stav otopné soustavy. Možná se někdo právě rozhoduje, že bude muset vyměnit staré radiátory za nové.


A mělo by to být levné, jednoduché a rychlé. Proto dbejte na to, aby zdi, na kterých budou radiátory zavěšeny byly z pevného a plného zdiva nebo v případě varianty s nožičkami byly podlahy dostatečně silné. Z tohoto důvodu nejsou konzoly na zeď v. Specialista na designové radiátory , koupelnové radiátory a rustikální litinové radiátory ve stylu retro dodá kompletní sortiment topení včetně dopojovacích ventilů a dalších doplňků pro radiátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky