pátek 26. srpna 2016

Romotop výroba

ROMOTOP fireplace inserts offer customers high-quality workmanship and modern design. The wide portfolio of products (convection, accumulation, hot-water fireplace inserts) will meet the needs of standard as well as low-energy houses. Prezentace společnosti ROMOTOP - český výrobce krbových kamen a krbových vložek.


Suchdol nad Odrou, výroba krbů a kamen, obrábění. Hlavním kritériem pro výběr krbových kamen je. Ceramics are a traditional, natural and time-tested material for heating.

In all parameters, they are the best choice for fireplace stove tiles. The accumulation properties of ceramics have been known for many centuries. Ceramic tiles are non-porous and easy to maintain. Romotop ceramic (tiled) fireplace stoves.


A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným.


Tyto výrobky jsou vhodné pro ty, kdo touží po romantice u hořícího krbu, i pro ty, kdo chtějí zatopením v kamnech vyhřát celý dům.

Na vývoji se již čtrnáct let podílí profesionální designér Vlastislav Výborný, jehož výrobky se vždy vyznačují. Více informací naleznete na stránce. Velké prosklení dvířek topeniště Vám nabízí úžasný pohled na plápolající oheň.


Jsou vhodná i pro nízkoenergetické domy. Podívejte se, jak vznikají naše kamna. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Krbové vložky s tepelným výměníkem a příslušenství. Krbová kamna a krbové vložky od českých výrobců a výrobců z EU.


Prodej kouřovodů, rozvodů teplé vody a krbového nářadí. ROMOTOP patří mezi evropské lídry ve výrobě krbových kamen a vložek. Každý výrobek, který opouští výrobní závod v Suchdolu nad Odrou, je výsledkem společného úsilí všech 5zaměstnanců. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, otevírací hodiny a hodnocení ROMOTOP spol. Oficiální název: ROMOTOP spol.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Kvalitní šamotové cihly a šamotové desky nabízíme v široké škále tvarů a rozměrů. Krby a kachle TUMA - autorizovaný predaj značka ROMOTOP. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Krby, izbové kachle, sporáky a vonkajšie kozuby. Průměrná spotřeba při jmenovitém výkonu je 2. Výroba sporákového kovania a krbových dvierok. Požadovaný tah komína Pa. Firma KRBY NEJDL se zabývá realizací projektu, výrobou a konečnou stavbou krbů.


Jsme malou firmou zakládající si více na osobním přístupu než na množství zakázek. Veškeré služby, jako je poradenství, návrhy či dokumentace, jsou zdarma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky